Diskuse

Jágrmánie...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Souhlasím s panem Poláškem. Jágr,kterému novináři,moderátoři lezli pomalu do pozadí,opravdu zapadl mezi hráče hrající druhou nejvyšší soutěž,nebýt těch chvalořečí,tak dle hry by nikdo rozdíl mezi těmi kluky nenašel.Jinak se ale pan Polášek trochu plete,někdy jsou zápasy 1.ligy mnohem lepší úrovně než zápasy extraligy.

0 1
možnosti
Foto

R^:-)Jo jo, je kladenský klenotR^

1 0
možnosti
Foto

No nevím.

Včera jsem koukal na celý zápas mezi Kladnem a Benátkami a docela se divím, že Jágr dostal v NHL letos ještě vůbec šanci. A když jsem viděl Nedvěda co už čtyři roky nehrál a poslední měsíce se válel na pláži a po jednom tréninku v pohodě stačil na druhou ligu? To snad ani nepotřebuje komentář.

2 2
možnosti
PK

jen je škoda,že chce stíle hrát a pokud ne,tak byla škoda,že tady nebyl před prezidentskými volbami....JJ na hrad a je vymalováno...

0 2
možnosti
Foto

V politice si zničilo pověst už takových lidí.. To bych mu nepřál, takže ne, Jágr na hrad ne:-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik