Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak doufám, že budou potrestání. Nebo tady člověk fakt nikdy neví.To video jsem viděla teprve včera, ale nikde jsem nenašla zmínku, že je dopadli. R^

0 0
možnosti

P67a47v42e48l 18H28u82c42l

24. 4. 2018 7:30

V Butovicích se stalo něco podobného, kdy parta evidentně Pražanů zkopala 2 lidi z ochranky. Když už měřit, tak všem stejně, Arabům z Nizozemí i pražským výrostkům! Video je teď k dispozici na hlavní stránce idnes. Ale mezi chováním obou part nevidím moc rozdílu.

1 0
možnosti

:-)......Na tom je zajímavé to, že město je pokryto kamerami, kdy by jejich záznamy na služebně někdo z policistů sledovat. Jak to, že tam nepřijela policie hned? S bezpečností občanů, kterou nás oblboval Chovanec to asi nebude tak horké ! R^

9 0
možnosti

Ukázka "hrdinství" , zřejmě nějaká frustrace, kterou nechali vyplavat tímto hnusným způsobem. Policie není všude, v UK by tam asi byla, bo je tam pod kamerou skoro každá ulice. Pomoc by měla přijít od náhodných chodců, ale kdo vidí takovou agresi a nemá třeba výcvik nějakého bojového umění raději zmizí. Je překvapivé, zda jde skutečně o Holanďany.

4 0
možnosti

Život potvrzuje stále to stejné. Jde to - dře to = Spravedlnost existuje. Než se proberte, někdy uběhne skoro celý život - zde zase tři dny. Ti box chlapci, asi sečtělí moc nebudou! Pak by znali dílo - ZLOČIN A TREST ! (Vrcholný román , Fjodora Michajloviče Dostojevského ... :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik