Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když musíš, tak musíš!:)

0 0
možnosti
Foto

Blog je napsán trochu v nadsázce, ale chápu, že pro starší lidi nebo pro lidi s urologickými problémy, či zažívacími problémy je toto téma ožehavé.

0 0
možnosti

Ve městě mohou na veřejnosti čůrat jen pejsci. Pokud to uděláte Vy, můžete dostat od Městské policie pěkně mastnou pokutu.

0 0
možnosti

Jo, jo, v mládí erotik - pak na stáří prostatik. Tu WC vhodné. Nejvhodnější je to veřejné - Od keře, po zatoulaný dvorek, jistě nevhodné. Pak tedy, oáza s hajzlbábou - ! Ona jako lékař, je vážená, jako kdokoliv, kdo zbavuje člověka toho, co jej sužuje. Pak obolus není podstatný - i když, jsem opět fascinován ! Nejsem přítelem EET, zde je vyjímka, být nemusí. Tož nechci kecat, kde jinde, ovšem pak mají být ? ... :-)

0 0
možnosti

JJ, zvláště ve vyšším věku už je umístění veřejných WC ve městě, zvláště těch bezplatných, jednou z strategických informací, které se o městě hledají jako první. :-) Zvláště pokud se nejezdí vlaky, kde WC jsou, ale používají se autobusy.

Případně kde se ve městě vyskytují větší křovím zarostlé přírodní plochy, ať už specifické udržované parky či parkové lesy nebo brownfieldy. Pokud se člověk ve městě vyskytuje častěji, časem taky najde všelijaká, před lidskými pohledy více či méně skrytá zákoutí, kde pokud člověk nenarazí na přespávajícího bezdomovce, může je taky využít.

Dřív se často daly k tomuto účelu využít zadní strany autobusových čekáren, ale dnes "hloupí" projektanti tyto prostory projektují tak, aby bylo všechno proniknutelné pohledem a tudíž pro tyto účely nepoužitelné. (A často i úplně proniknutelné deštěm, pokud je třeba jen trochu vítr.)

1 0
možnosti

Ještě horší je situace, kdy se nablízku skutečně vyskytne spásný domek s nápisem WC, ale jakmile nahlédnete dovnitř, obejdou vás mrákoty. To se mi stalo loni v létě v Jičíně u autobusového nádraží (doufám, že už zjednali nápravu). Hůř zaneřáděné WC jsem viděl jen ve středním Rumunsku v 80.letech, kde měl náš autobus zastavil kvůli poruše v nějaké vesnici a my se vydali do nejbližší hospůdky v bláhové naději, že tam použijeme WC (a možná i umyvadlo). :-/

2 0
možnosti

Obzvlaste ve meste, staci najit jakoukoliv restauraci, kavarnu apod. a objenat si alepon kavu. V nouzovych pripadech me cena ani moc nezajima. Pak uz vas pusti bez problemu na vlastni toaletu...

1 0
možnosti

Ono je to ještě jednodušší (a levnější). Přijdete za číšníkem a slušně se zeptáte, zda můžete použít jejich WC za 5 (10) Kč. Odmítne jenom úplný trouba. :-)

1 0
možnosti

On je to problém hlavně v noci a ráno...

0 0
možnosti

Ráno je to horší - už je vidět. :-)

0 0
možnosti

Když na Staromáku pocítíte nutkavou potřebu, tak Vás šikovná průvodkyně nasměruje do některého "obchodu" , kde s ivezmete jejich prospekt a ten je propustkou na tolik hledaný cíl...;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik