Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že se postupně zákaz kouření rozšířil na dopravní prostředky, úřady a ostatní veřejná místa je pochopitelné zcela bez problému. Že ale kouření stát zakáže v místě, které je pro kouření tak nějak historicky stvořeno a v naprosté většině je to něčí soukromý majetek, to asi nepoberu nikdy a to jsem nekuřák, který přestal chodit do hospody na pivo proto, protože tam bylo nahuleno a vadilo mi to.

Nýčko už zakázat ještě ten chlast, ten je totiž ve zdravotních, ale hlavně sociálních důsledcích mnohem horší, než to kouření.

5 1
možnosti
MS

Na ten argument o soukromém majetku už jsem alergický. To, že vlastníte soukromou restauraci, ještě neznamená, že nejste povinen dodržovat pravidla pro veřejné stravování. Stejně tak musí dodržovat soukromý developer stavební zákon, nebo soukromý elektroúdržbář vyhlášku 50. Kritizovat zákon o zákazu kouření v restauracích je na místě, ale nelze argumentovat tím, že jsou tím nějak narušována práva majitelů těchto provozoven.

1 1
možnosti
PK

Někde regulace začít musí, bojím se však, kde až může skončit....8-o

4 0
možnosti
Foto

Regulace, která je všude ve světě. Holt je cool omezovat kouření a žít "zdravě";-D

3 0
možnosti
VV

Myslím, že máme hloupější zákony, které by se měly řešit.

Take si to myslim. Ale jacisi cesti vjedci jsou presvedcenize po jednom pivu navic jeste desitce nejste schopen jt na kole, a nedej panbuh ridit motorove vozidlo.

3 0
možnosti
Foto

Někteří hodně otrlí poslanci jsou za 20 let zákonodárné práce schopní řídit motorové vozidlo klidně i po deseti pivech a navíc vleže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik