Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je dobře, že máme vizionáře. Zejména v době, kdy je prakticky vše vyřešeno a není do čeho píchnout. Svědčí o tom skvěle fungující důchodová reforma, přebytek vody, zdigitalizovaný přenos dat státní správy, který zcela vymýtil, bývale množící se úředníky. Rovněž se podařilo odstranit dědictví komunistické úchylky - vést hlavní silniční tahy středem měst - všude, již zaobchvatováno ! Stále sílící přebytek státního rozpočtu skutečně nutí k rozumným investicím. Měsíc již dobyt byl - nabízí se tedy Mars ! Jak známo, jde o cestu jednosměrnou. Osobně bych se i vydal na ranvej, vyprovodit hlavu státu s premiérem a jejich bližními skupinami k rozloučce. Nechť se jim letí dobře ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Diskuse o těchto stavbách je asi jako diskuse o mezigalaktických výpravách.

1 0
možnosti
Foto

Víte... Každá velká věc nutně začne vizí, která se jeví šílená...

A vůbec máme to naopak. Vy máte být optimistický vizionář s rukávy vyhrnutými k práci a já konzerva, která už dáávno ví, že to nejde;-)

0 0
možnosti
Foto

Můžu být vizionář.. ale u něčeho, čeho se dožiju;-D A to ani u jednoho tohoto projektu nehrozí;-D Připadá mi to jako vize Julia Verna.. tak můžeme doufat, že se jednou vyplní;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik