Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tenhle novy znak pripomina znak cskeho hokejoveho tymu z roku 1912. Tedy korunni zeme Cechy jenz konci na vrcholech kralickeho Snezniku, Deviti Skal a hradu Landstejna. V soucasnosti narodni hokejovy tym reprezentuje korunni zeme tri, co znamena tedy navrhovany znak? Ignoranci nebo arogantni schvalnost?

2 0
možnosti
JH

Připomíná to experiment s novou podobou české hymny. Už to tak vypadá, že sportovní funkcionáři něvědí co roupama dělat, jakoby neměli dost jiných opravdu vážných problémů.Na novém hokejovém znaku se prý pracovalo celý rok.takže, na kolik asi tohle blbnutí přišlo?

3 0
možnosti
DR

Ano. A reakce hokejového svazu na drtivou kritiku ze všech stran? Stupidní plácání o tom jak to úžasně vymysleli. Rv

5 0
možnosti
Foto

P45e25t34r 39O31m82e89l14k55a

25. 6. 2018 20:05

Všechno souvisí se vším. Pokud se budeme neustále smiřovat s nějakým nevkusem, a to v jakékoliv podobě a od kohokoliv, dostaneme zase znovu nevkus.:-/

0 0
možnosti
Foto

Zde je to ještě umocněno tím, že změna je to výrazná, razantní a český fanda o této změně neměl ani tušení. Český znak byl na prsou hokejistů dlouhá léta, fanoušek si zvykl a bral to jako samozřejmost a najednou, místo státního symbolu, prapodivně ztvárněný lev.. S kritikou musel svaz počítat. Pokud ne, tak jsou naivní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik