Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jdou za lepším životem........možná utíkají před nějakými hrůzami.......Afrika není západní kultura, holčičkám tam ořezávají genitálie, kluků předkožku---staré to kultury, jejichž součástí je bolest jako výzva a odolnost proti ní je nutné vítězství a smrt a magie jsou tam samořejmost. Nefňukejte nad nimi, nebot je nechápete. Allah je veliký.

1 0
možnosti
HM

A když se dostanou do té vysněné Evropy a usadí se v ní, naprosto odmítají se vzdát svých zvyklostí, před kterými tedy utíkali. Holčičky odvážejí "na dovolenou" do svých původních zemí, kde jim nechají ořezat genitálie a pokud dospívající dcera chce žít jako ostatní dívky v Evropě nebo si jen nechce vzít manžela, kterého jí vybrali, otec nebo bratr ji podřízne, aby nepošpinila čest rodiny.

10 0
možnosti
BH

Vždyť píšou jak to tam pomáhaj zachraňovat a kontrolovat zizkovky. Přeci si nenechaj kazit kšeft s naloďovávím...EURv

2 0
možnosti
AL

Kolik moudrých lidí tady zase je...všichni vědí, co by se mělo nebo nemělo udělat. Hodnotově vyprázdněná a zdegenerovaná Římská říše se taky napřed bránila "barbarům", až jim nakonec pro neschopnost podlehla. Jestliže se nezšění něco v nás a u nás, jen represemi se stejně neubráníme.

1 0
možnosti
Foto

Jak byste si tu změnu představoval?

2 0
možnosti

U nás? Vzal bych je na houby na Šumavu, v lepším případě by zabloudili do Německa:-).

2 1
možnosti
VM

Naprostý souhlas. Mladí, silní, odvážní a leckdy i šikovní daleko více prospějí své zemi, pokud zůstanou doma a pomohou ji rozvíjet. Už pan Kopecký v pohádce "Byl jednou jeden král" povídá, co se nahledal té země, kde létají pečení holubi rovnou do huby a bez úspěchu. A nejen Německo dnes předvádí, že takové země jsou, ale vždy je to na úkor někoho jiného. A nejhorší na tom je, že vzhledem k ideologii, kterou vyznávají, je to vlastně naše povinnost.

Tak že ano, přijímat pouze potřebné ze zemí, kde je válečný konflikt, a to tím způsobem, nabídnout ubytování a práci, naučit jazyk a hlavně, pravidla hry hostitelské země. Po dobu 5 let sledovat jak v bydlišti a na pracovišti, pak teprve žádat o občanství.

Za totáče známí emigrovali do Švýcarska. Dostali práci a bydlení. Po pěti letech šli žádat o občanství. Úředník vytáhl svazek a povídá, v pohodě, v práci bez problémů, vztahy se sousedy také bez problémů, ale tady mám poznámku, že jste si v místním obchodě krátcě po příjezdu stěžovali že ráno vás budí kravské zvonce, jak je místní ženou na pastvu. Víte, krávy a zvonce, to je naše tradice. Tak že si přijďte zažádat zase za pět let.

A tak by to mělo být.

25 1
možnosti
Foto

Souhlas. Ve Švýcarsku rozhoduje o (případném) udělení občanství obec - sousedé a ne anonymní úřad někde v metropoli , který žadatele vlastně zná pouze z "papírů" a to je na nic !

2 0
možnosti
ZH

Tento článek je velmi ee Rv

2 16
možnosti
Foto

Zdá se vám toto zaplavování Evropy v pořádku?

16 1
možnosti
Foto

migrují většinou mladí a zdraví-staří a nemocní by to nemuseli přežít a těžko v nové zemi budou hledat práci-tím netvrdím že je máme přijímat a pomáhat -sami máme svých problému bezdomovci dost, ať jim pomůže Západ kam ostatně směřují a k nám stejně nechtějí, ale nemůžete tak nelogicky argumentovat-ale třeba z Itálie utíkali kdysi také převážně mladí silní muži a teprve když vytvořili podmínky pro své rodiny, následovaly ženy děti staří

A partire dall’unità d’Italia (1861) e per circa un secolo, furono davvero moltissimi gli italiani che decisero di lasciare il proprio paese natale per cercare fortuna altrove. In particolare, nel corso della durata di tutto il periodo migratorio, furono circa 24 milioni di italiani, in prevalenza maschi e giovani, a lasciare la penisola

Immigrazione: definizione e storicità di un fenomeno che oggi diventa emergenza

http://www.sapere.it/sapere/pillole-di-sapere/costume-e-societa/immigrazione-definizione-e-storicita-di-un-fenomeno-oggi-emergenza.htm

0 9
možnosti
Foto

Pokud si myslíte, že když migranti směřují na západ, že se nás tento problém netýká, tak jste na omylu. A netvrdím, že nemáme pomáhat. Ano, pomáhejme, ale jen těm, kteří pomoc opravdu potřebují.

15 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik