Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)........Dnes už jsem na FB viděl, že ho přinutili sednout na vozík a tlačí ho. Aby nebylo vidět, jací experti řídí EU ! Lepší, když jeden tlačí, než když dva smýkají jak polomrtvého ! !!!!!!

0 0
možnosti

Ale mile se při tom Juncker usmíval, takový družný soudruh na výjezdním zasedání. To bych mu přičetl k dobru:-).

2 0
možnosti
Foto

Uvědomujete si, že se stáváte pouhým moralistou? Chtělo by to větší míru cynismu.

1 1
možnosti
Foto

Mm doma třetí díl takové sbírky "Nemoci mocných". Takže jde vskutku o obvyklý zjev.

1 0
možnosti
Foto

Zemanovi odpůrce jsou velmi zavilí. Nepochopí tu většinu voličů, která jej volila. Ale ten incident byl ještě před "anexí" Krymu a proto plnění státnických povinností na Ruské ambasádě nebylo ničím proti ničemu.

Takže, pokud Zeman měl nějaké léky proti viróze a na to přišlo pár vodek, tak se to prostě mohlo "poprat" a i tak zdatný piják, jakým MZ je byl indisponován.

2 3
možnosti
Foto

Až na to, že onou "dámou", která Zemanovu "opilost" potvrdila z dechu, byla jeho zavilá odpůrkyně Mirka Němcová a že onu "vtipnou poznámku" o "šavli" pronesl Miroslav Kalousek, který byl, se svým koněm Karlem Schwarzenbergem, v prezidentské volbě, pár měsíců předtím, poražen.

2 6
možnosti

Junker je lepší...a kombinace léků s alkoholem vyvrcholila...úsměv těch, kteří ho vedli, tak byl vše potvrzující...hlavně hladící a líbající efekt...;-D

1 0
možnosti

Dá se říci, že Zeman se svojí virózou plně patří mezi evropské elity stejně jako Juncker s houserem a zemanovi oponenti by měli vzít svojí kritiku za virózu zpět. Co mi připadá trochu jako úlet jsou ty jejich líbačky a vodění se za ruce mezi muži. Nevšimla jsem si že by to bylo normální mezi normálními cizími lidmi při pracovních schůzkách, nebo pod.

0 1
možnosti
Foto

Když mají dvě promile pod kůží, tak jsou holt takoví družnější;-D;-D

4 0
možnosti

Vrcholný politik je také člověk a může mít "slabiny" - třeba fandit Slávii.:-) Ale v žádném případě by neměl holdovat alkoholu a ženám. Případ Juncker jen potvrzuje dnešní stav EU a proč lidé mají k Bruselu negativní vztah. Obyčejný kmán by okamžitě z práce letěl ...

7 0
možnosti
Foto

Ano, já kdybych přišel do práce s takovouto virózou, tak si ani nesvléknu bundu a letím:-P;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik