Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Není až tak hrozné, že pan Rath kandiduje.

Příšerné je, že bude zvolen. Neboť a/ je chudinka pronásledovaná, které někdo strašně zlý podstrčil milióny a/nebo b/ vždyť pan hejman nám zajistil peníze, za které se celý kraj zvelebil.

Klidně věřím, že může být zvolen již v prvním kole. A teprve to bude hrůzostrašné. (Hrozný bude i zisk více než 100 hlasů rodinných příslušníků a kompliců.)

1 0
možnosti
BT

On vždy tak chytrý a aby svou sílu znásobil a tak unikl příliš tvrdému trestu zato jak defraudoval a okrádal daňové poplatníky, tak se snaží se ukrýt do salátu.....;-D[>-]

0 0
možnosti
MB

Z principu - Je kandidatura D. Ratha dobrá. Nic neporušuje - Svobodný člověk, (zatím), se svobodně rozhoduje a nabízí. V podstatě jde o lakmusový papírek zkoušky společnosti - Do jaké míry jsme již zblbli. Konec konců - sama diskuse již cosi napovídá ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, já si přeji, aby vyhrál.

1 1
možnosti
Foto

Není možné nasadit policejní a justiční aparát selektivně jen proti jednomu jednotlivci a ostatní nechat stranou. Bude jen dobře, pokud bude pan dr. Rath zvolen aby se to vyšetřilo.

1 1
možnosti
Foto

Ono je to asi tak, že Rath je korupcí objektivně vinen, ale co je na celé věci podivné, je to, že právě na Ratha se soustředila veškerá pozornost orgánů a ty ostatní "hříšníky" nechala zcela plavat.

2 0
možnosti
Foto

Neházejte zde s objektivitou. Ve vašem věku už byste mohl vědět, že objektivita je abstraktní pojem, zvláště v právu.

4 0
možnosti
Foto

Hned v úvodu máte logický nesmysl. Sám uvádíte v závorce, že dr. Rath byl odsouzen nepravomocně, respektive onen rozsudek byl zrušen, posléze byl znovu nepravomocně odsouzen a nyní se odvolal. Nemůže tedy dr. Rath logicky zpytovat svědomí v chládku, jelikož de iure je stále nevinen.

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Ale nenapadlo by mě, že pokud někoho policie chytne při činu / s úplatkem- šla si pro něj najisto, díky odposlechům, tudíž pro policii jasný důkaz, že se pachatel dopouštěl protiprávního jednání/, že do dnešního dne nebude pravomocně odsouzen. Zrovna v tomto případě jsem si myslel, že není moc co řešit a pachatel bude dávno za mřížemi.

3 0
možnosti
Foto

Měl jste připustit ještě jednu možnost: že Rath je obětí promyšleného spiknutí. Jak jinak vysvětlit jásot Knížáka při jeho zatčení. Jak jinak vysvětlit, že UNRA měla školení v tom městečku, kde ho pak zatýkala. Katolíci ho zkrátka neměli rádi.

0 2
možnosti
Foto

;-D I taková možnost existuje.. I když ji věří málokdo. Ale David se bude cítit jako oběť pořád, ať už tato kauza dopadne jakkoliv

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik