Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

to není podřezávání větve. zelení asi už pochopili, že mezi většinovým voličstvem žádnou díru do světa neudělají. Musí se tedy orientovat na extrémisty a v jejich politice tedy na ty levicové, sluníčkové, neomarxistické

3 0
možnosti
Foto

To je taky možné.. Proto by bylo lepší je zavčas zakázat;-D

0 0
možnosti
DK

Že mě to od Zelených ani trochu nepřekvapuje.

1 0
možnosti
LB

Není migrant jako migrant. Stačí mrknout do Švédska, nebo Dánska.

Asi sto tisíc íránských migrantů ve Švédsku má přibližně stejnou úroveň vzdělání jako Švédové a stejnou míru nezaměstnanosti. V druhé generaci Íránců však studuje na vysokých školách o 15 % více Íránců než etnických Švédů. Elita národa, kterou si Réza Páhlaví vychoval na amerických univerzitách, uprchla před ajatolláhy do Švédska a dobře se tu integrovala. Druhou generaci Íránců není potřeba přesvědčovat o tom, jak důležité je mít dobré vzdělání. Bez šikovných íránských chirurgů a zubařů by švédské zdravotnictví již nefungovalo, hodně Íránců našlo práci ve stavebnictví.

Jiné zkušenosti jsou s uprchlíky ze Somálska, kteří mají největší potíže se integrovat. Mezi mladými inženýry se žádní Somálci nevyskytují. Před dvaceti lety probíhala v Somálsku krutá občanská válka, a tak měli Somálci nárok na azyl, ale náklady, které na ně Švédsko i Dánsko vynaložily, se nikdy nevrátí. Právě negativní zkušenosti s velmi početnými rodinami somálských přistěhovalců rozhodly v Dánsku parlamentní volby na podzim 2001, kdy Dánové zvolili politiky, kteří slíbili, že přijmou přísná pravidla pro přijímání uprchlíků.

5 0
možnosti
Foto

Chápu. Ale nevěřím, že ti vzdělaní migranti by chtěli zůstat u nás a pracovat v oborech, které Češi odmítají... V tomto směru je ten nápad Zelených naprosto nereálný

4 0
možnosti
Foto

Zelení tak mají jako jediní odlišný program od ostatních (no, zapomněl jsem na jediný rozdíl, který odlišuje "demokratický blok" od "babišovců" - budou mít v programu zase "antibabiš"). Zelení pochopili, že jejich místo není v hlavním proudu, kde je velká konkurence, chtějí si udržet ty svoje nalevo. Dokážete si představit, že by SPD podporovala migranty, komunisté NATO a ODS větší propojení s Ruskem?

0 0
možnosti
ZH

Karma, děkuji za zelené, že šíříte jejich pokrokové myšlenky ;-D

2 1
možnosti
PB

Slovo "pokrokový" používali s oblibou komunisté. Pokrokový byl každý pomatenec ze západu, který měl rudého ducha. Např. Dean Reed. Ovšem s opravdovým pokrokem to mělo málo společného.

2 0
možnosti
IJ

Tak všichni zelení už jsou u Pirátů, tak si nebudou konkurovat.

0 0
možnosti
PB

Zaplní díru na pracovním trhu...;-D

Karma.

1 0
možnosti
Foto

Ti Zelení mají prostě zvláštní myšlení.. ;-D Ale kdyby migranti byli opravdu tak pracovití.. Byla by v Evropě brutálně nízká nezaměstnanost a státy by se o migranty ještě praly;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik