Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před více než 40 lety nakreslili socialističtí plánovači v Brně na papír tunel (ten měl vést pod hradem Špilberk od Červeného kostela na Mendlovo náměstí). Dodnes žádný takový dopravní tunel v Brně pochopitelně není (zato byl úspěšně vybudován tunel v rozpočtu města jiný - a to peněžní) a ten se daří razit i nadále. ;-(

0 0
možnosti

"...takže veřejné zakázky dostávají vetšinou ty samé firmy..."

Co myslíte, že ve volbách u nás rozhoduje? Sliby, jak bude zadarmo MHD a bůh ví co ještě, nebo slib, že vedení města bude rozhodovat transparentně, že všechny informace o veřejných zakázkách budou dostupné na internetu, tedy pod kontrolou veřejnosti?

Samozřejmě, že moje otázka je pouze řečnická, výsledek je nasnadě.

Přitom si lidé neuvědomují, že zadarmo není vůbec nic, a že když se na jedné straně přidá, na druhé se musí ubrat, a ty peníze budou chybět jinde.

Takže hitem letošních komunálních voleb je jízdné zdarma pro děti a studující, a na druhé straně bude stát vynakládat prostředky na zvýšení pohybových aktivit pro děti, jejichž fyzická zdatnost je od rok do roku horší. Takto to dopadlo u nás, kde se už jízdné zdarma podařilo prosadit. A výsledek? Do autobusů se nacpou i ti, kteří před tím bez problémů chodili pěšky.

1 0
možnosti
Foto

Musím se přiznat, že ta letošní kampaň se mi, na rozdíl od těch minulých, zdá nějak delší a intenzivnější.

0 0
možnosti
Foto

A zatím se moc neobjevují levárny:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik