Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mně u Zemana už nic nepřekvapuje8-o ale je fakt že metál dostali i lidé, kteří si ho zasloužili méně:-/

2 0
možnosti

Vždy mne dostanou kritiky lidí, kteří sami v daném oboru nejsou schopni cokoliv slušného stvořit,ale bez uzardění kritizují tvorbu jiných.

2 4
možnosti

Ale právo na názor snad mají? Třeba jsou také dobří ve svém oboru, který je tak nevystavuje veřejnosti.

6 0
možnosti

Zdůvodnění proč dostává M. David vyznamenání je zcela namístě: "za celoživotní práci", nikoliv pouze ze několikaleté křepčení u Fr. Janečka, od kterého odešel právě proto, že se z celého tohoto uskupení stával cirkus, kde působili i lidé kteří vůbec neuměli zpívat (M. Muchová atd.). Jenomže M. David, ještě jako V. Štancl začínal u J. Koubkové a už tehdy platil za velice schopného muzikanta, pak se nechal zlákat ke komerci, která mu přinesla obrovskou popularitu, ale ještě před r. 1989 od Janečka odešel a založil si vlastní skupinu Alegro, kterou později přenechal H. Vondráčkové, pro kterou složil několik úspěšných písní. Jeho působení jako autora hudby muzikálů je také všeobecně známé. Takže si myslím, že toto ocenění je naprosto v pořádku.

6 1
možnosti

pořád tam nevidím za co...

3 0
možnosti

Autore místo okopávání byste jsem mohl napsat nějaká jména umělců, kteří by si to zasloužili a ještě vyznamenání nedostali. Aby více vyniklo Zemanovo "odměňování" věrných voličů.

3 0
možnosti
Foto

O jakém okopávání to mluvíte?

2 0
možnosti

To "Políčko oceňovaných umělců" - je vždy kontraverzní. A určitě i V.Havel oceňoval, ty své. Vzniká ovšem další národní pokroucenina = Přijmi Zemanův vkus a podporuj jej = NEPROHLOUPÍŠ !! . Dívej se na brakotvorbu Z.Trošky, pusť si M.Davida, vyraž na golf s Reném R.Čechem a opři se přitom o Hůlku. Normalizace pak může začít - Na značky, prosím Popelníček samozřejmě k tomu ...:-)

3 0
možnosti

Tak nevím, ale třeba Princeznu ze Mlejna, nebo první Troškovi filmy jako třeba Bota jménem Melichal za "brakotvorbu" rozhodně nepovažuji. U trilogie z Hoštit je to samozřejmě jiné, ale jak se říká, i "toto" si své diváky našlo...

2 0
možnosti
Foto

Pokud jsou vyznamenaní vědci, váleční hrdinové a podobné kapacity, asi s tím nikdo problém nemá.. U umělců je to vždy o osobním vkusu a vždy to bude kontroverzní rozhodnutí, které my neovlivníme:-P;-)

7 0
možnosti
Foto

O osobním vkusu prezidenta by to být rozhodně nemělo. Je to přece jenom státní a ne soukromé vyznamenání. To, že to Zeman dělá a část národa to toleruje je obrázek povrchnosti.

3 0
možnosti

Taky se mi to moc nelíbí, ale musím konstatovat, že i Havel vyznamenával své kamarády. Prostě takový soukromý mejdan.

Jak to bylo dřív nevím, tehdy jsem to ještě nevnímala.

3 0
možnosti

Jsem vyznavačem Led Zeppelin, Deep Purple - takže "Poupat", asi těžko. Na M.Davida se dívám jako na K. Gotta - jejich hudba mne nebere - cením jejich profi přístup a živnostenskou umnost. U V. Štancla navíc vynásobenou cirkusovým prostředím - (rodina Kludských, matka kartářka), ap. Zda to je na Státní vyznamenání - to pravda nevím. Zeman opět předkládá své portfolio vidění, které není moje. Nelze nevidět až chorobnou důslednost - Oceňovat zejména ty, kteří ocenili právě jeho. Ono je to i lidsky pochopitelné - Moc státnické moudrosti v tom ovšem nespatřuji. Opakovaně píši, že Miloše neberu vážně - tedy ani jeho vyznamenání. On žije, mluví a úřaduje - prostě "Nonstop" ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Vidíme to tak nějak podobně;-):-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik