Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Tak nevím, co je neslušného na tom, zeptat se, za co dostane metál Michal David (krom neustálého opakování 40 let starých songů nic nového nevytvořil) a Ivan Vyskočil (který se proslavil krátkým štěkem v Ulici a svatbou a rozvodem s Anife). A adminovi se to nelíbí! ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
EB

Aha, tak nejdřív důkladná cenzura a po pár minutách se to objevilo! :-/

0 0
možnosti
EB

Taktéž se ptám - za co Michal David? Za ty odrhovačky, co hraje od 80. let do současnosti? Nevybavuji si jediný jeho nový song. Za co herec Ivan Vyskočil? Ten nenadaboval žádného zahraničního herce, není to žádný moderátor, hrál chvíli v ulici a nejvíce se v posledních letech proslavil nejdříve sňatkem s Anife Vyskočilovou a poté následným rozvodem.!!8-o

0 0
možnosti
PM

Zapomněl jste na jednu etapu Krampolovy kariéry, to když doprovázel Zemana na jeho předvolebních agitkách, co mu nakonec k prezidentování pomohly.

No uznejte, za to si metál od prezidenta zaslouží, ne?

6 0
možnosti
MB

Alois Rašín chodil do Vlády v čistých, záplatovaných šatech - Stále něco mumlal o šetření, a že - Za službu vlasti se aktérům neplatí! Zemřel kulkou šílence. Současný Hrad se proměnil v Investorské centrum! Neúplatný Miloš zřídil pračku peněz přes schránku SPOZ - nekrade, pouze přijímá Sponzorské dary. Dárcům pak věnuje vyznamenání. Bezprověrkový Mynář staví svou vilu bez Stavebního povolení. Má čich na investice - Od Kyrgyzstánu přehrada - Po Lánskou oboru, (vedle lesů a rybníka zase ostuda s prodejem kamení). Alois Rašín by se nestačil divit ! Státní vyznamenání - má obdržet Miloš od Zemana ! ... :-)

11 1
možnosti
LH

Bacha na cevku.... :-))) aby nepraskla

4 4
možnosti
PH

Tak panu prezidentovi se pan Krampol líbí, baví ho, a tak cenu dostane - je to stejné, jako když kdysi dávno pan Menšík dobře pobavil Husáka přes televizi na Silvestra a sám Gusta jej připsal na seznam pro ocenění Národní umělec - i když se to mnohým nelíbilo.

6 0
možnosti

Aha. A mělo divné, proč mě taky nepozvali. Chodila jsem poctivě 45 let do zaměstnání. Ta docházka je letošním kritériem pro vyznamenání. Nic navíc jsem totiž u pánů Vyskočila, Krampola a Besta, nezaznanenala.

Ale z diskuze jsem zjistila, že podmínka je i podpora hradní loutky. A v tom bude ten háček. Tam jsem selhala:-)

10 3
možnosti
Foto

Podpora té hradní loutky je zásadní!;-D;-D

9 2
možnosti
Foto

No... kdyby odměnil opravdu Belmonda, tak by asi sklidil spíš potlesk. Ačkoliv i to by nějakj rejpal napadnul. :-)

5 1
možnosti
Foto

Kdyby se toho dožil herec Jaroslav Stehlík, alias Pepek Vyskoč, byl by to další aspirant na Zemanovo ocenění. A to proti panu Stehlíkovi nic nemám.

Karma.

Jen mne mrzí všichni ti, z mého pohledu dobří, co dělají tomu zlodědkovi užitečnou stafáž.

5 1
možnosti
JN

a co všechno ukradl?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 2
možnosti
Foto

Za co?Je lidovej....to dnes stačí.:-/

3 0
možnosti
Foto

Marně jsem si myslel, že státní vyznamenání, je ta nejvyšší pocta, kterou můžu získat, a tím pádem že ho dostávají osobnosti, které jsou něčím výjmečné, jedinečné..Spletl jsem se. Vyznamenání dostávají lidi, na které si Zeman zrovna vzpomněl.

8 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik