Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolil by si někdo vyhodit do koše kytici z hrobu na hřbitově, kdyby ji tam zesnulému položil nějaký člověk? Ta kytice není jeho, patří tomu zesnulému, a položil ji tam někdo z úcty k němu. Byl by to vrchol neúcty a vandalství - tak by to bylo posuzováno všemi slušnými lidmi. Co jsou to za lidé, kteří se takových činů dopouštějí? A jsou to vůbec lidé? Rv

7 8
možnosti
AR

S těmi vyhozenými kyticemi z hrobů na hřbitově se to přihodilo u nás 2x. Velmi brzy byli zjištěni místní 3 puberťáci, kteří to udělali. Takoví blbci byli už dříve, jsou a bohužel zase se nějací najdou:-(:-/

2 0
možnosti
Foto

Rok 1939 nemá s Národní třídou nic společného.:-/

5 8
možnosti
JF

J79a20r70d92a 26F73i18š60e71r

17. 11. 2018 20:16

....komické je, jak ti, kteří do politiky vnesli buranství a neslušnost pro sebe tu slušnost požadují.....na to měli myslet dřív..:-)

11 1
možnosti
Foto

Pokud by v Osvětimi položil na hrob obětí květiny Mengele,také by to bylo v pořádku?Květiny vyhodil jistý Nizozemec žijící v Česku,van Gemund.Stačí si dohledat co jej k činu motivovalo.Jinak památník na Národní nemá s dalším svátkem v tento den a uctění památky z roku 1939 nic společného.Vztahuje se pouze k roku 1989.Nesouhlas s tím,že květiny k památníku obětem komunismu a jejich tajné bezpečnosti pokládá bývalý komunista a agent StB držený u moci komunisty je v pořádku.Podívejte se v jakém stylu proběhla oslava tohoto výročí na Slovensku a jistě poznáte rozdíl....

9 0
možnosti
Foto

Nesouhlasit je také možné slušně, že ano?

3 2
možnosti
OZ

On to Kalousek vám a vám podobným řekl správně:Z hlediska vyššího principu mravního: Vyhodit květiny, které StBák pohrdající demokratickými principy položil k památníku boje za demokracii a svobodu, není vandalismus,“

Přirovnání, je to jako by příslušník GESTAPa šel položit kytici k pámátníku obětem do Terezína.

6 6
možnosti
Foto

Vandalismus to sice není, ale jde o projev neúcty památce těch bojujících za svobodu.

Konec konců i Willy Brandt jako Němec se poklonil památce polských antifašistů. Takže to udělá Babiš, tak proč to nebrat všemi deseti.

3 4
možnosti
PH

Ve stručnosti je krása. Díky za ni.

7 1
možnosti
JK

J12i26r25k14a 29K74o37r64n

17. 11. 2018 20:06

Ústavní činitelé si tu reakci na Národní třídě víc než zasloužili.

Za svinstva která páchali a plánují dál páchat (včetně angažmá Rusů na výstavbě JE), jakož i za to, že v době 17.11.1989 stáli fakticky na straně komunistického režimu, je jejich účast na Národní třídě zneuctěním piety těch, kteří byli nositeli tehdejších událostí.

Za narušení piety k aktérům těchto dějinných událostí, by proto měli vyšetřovat ty Babiše a Zemana a ne ty co jejich kytice oddělili od jiných a vhodili do koše.

6 10
možnosti

Vy fakt věříte, že lidi, které zmlátili estébáci a komunističtí drábové, touží po tom, aby 30 let poté na místo násilí nosili kytky STBáci, komouši a jejich političtí vrtichvosti?

10 2
možnosti
Foto

A kdo jiný už by tak měl činit, a to dokonce za trest.

0 1
možnosti
PK

P29a89v22e28l 87K98a27m89a53s

17. 11. 2018 20:01

Stručný a pravdivý blog. Demonstrovat proti Babišovi, Zemanovi nebo marťanům je právo každého, stejně tak jako nemít rád třeba Kalouska nebo Fialu. Ale rozhodovat o tom, ten květiny položit smí, ten ještě taky, ale o tamtom už jsem demokraticky rozhodl že ne ...

Červené trenýrky na hradě mi připadaly jako pochopitelná forma recese, následné veřejné pálení jako zbytečný afekt. Stejně jako vyhození květin do koše.

Aspoň, že většina politiků vyjádřila svůj názor ve smyslu, s Babišem nesouhlasíme, ale tohle není správná cesta.

9 6
možnosti
Foto

Ano..Sám mám ke spoustě politiků výhrady. Ale tady nejde o tyto politiky, tady jde přece o vzpomínku na oběti. To si ten moralista, který vyhodil květiny, asi není schopný uvědomit.

7 3
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik