Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když on se nejspíše ministr vnitra Jan Hamáček bojí, že by razantnější policejní zásah snížil volební preference ČSSD. :-/

1 0
možnosti

Ještě více? To snad již nejde.

4 0
možnosti

P64e31t37r 96B26u49r27i46a12n

11. 1. 2019 12:36

Souhlas, karma.

2 0
možnosti

Proč máme mít slitování? Protože pro výkon tohoto úředního výkony bylo zvolené špatné roční období - místo odklizených vzniknou mučedníci státní zvůle. Klinika je bezesporu vedena skupinou osob - tuto lze zadržet a klinika pak sama zanikne. Vše lze udělat bez TV Show, ale na tom by nevydělali novináři ani politici.

3 1
možnosti

Technická poznámka: darovat do bezplatného užívání, navíc "na dobu určitou" je nesmysl. Do bezplatného užívání byla patrně budova "zapůjčena na dobu určitou". Nepište, prosím, takové nesmysly, nejste tzv. novinář, vám to u čtenářů neprojde!

K věci KLINIKA: taky se nestačím divit, co je u nás všechno možné. Asi jsou "členy kolektivu" nějací mazánkové z "dobrých rodin" a tak proti nim nelze zakročit tak, jako tenkrát za Paroubka proti technopárty. Fuj!

4 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, použil jsem nesmyslný slovní obrat, jelikož jsem blog psal celkem ve spěchu. Ale většina čtenářů snad pochopila, co jsem měl na mysli:-)

1 0
možnosti
Foto

Zaprvé - z televizních záběrů mně zaujal zejména interiér objektu (nepořádek, ba přímo děsný bordel a nechutná špína) a aktivisté nám přitom tvrdí, že v tomto prostředí pořádají kulturní akce. A zadruhé - exekutor chce být za pěkného, aby to nebyl právě on, kdo se rozhodne povolat policejní mlátičky. Takhle může Kliniku vyklízet dalších 5 let a národ se bude bavit na téma "dodržování zákonů v ČR". ;-O

9 0
možnosti

P82e19t91r 98B68u83r20i20a35n

11. 1. 2019 12:36

A navíc exekutor Luhan. ten je schopen i z těhotné dlužnice vykopat plod.

1 0
možnosti

Mate blogere pravdu, jsme v Cechach. Na Morave nebo ve Slezsku je tomu uplne jinak.

1 0
možnosti

V prvé řadě je třeba se zamyslet nad vlastníkem. Tím je v podstatě stále Stát, který Polikliniku předal Správě železnice. Zde je kus majetku, který má být spravován Péčí hospodáře! Rekonstrovat, zbourat, využít pozemek - prodat, prostředky zase jinak rozhojnit ! Opět Všelidovost v praxi, od r. 2014 - Např. byty se nestaví, ap !

Tedy slovy básníka - Oni přijdou! Dřív se tomu říkalo smažky, nefachčenka, a dnes to jsou aktivisté ! Exekutorovi nic nevyčítám, zřejmě zvolil nenásilný a následně přitvrzený postup. (Nasadit hrubou sílu není problém). Poukazuji pouze na naprosto podivný a laxní postup Státu! Ti okupanti, se přirozeně nevejdou do parametrů Hygieny, protipožárních zásad ap. Bylo by zajímavé sledovat, jak by Správa železnice jednala, pokud by se nájezdníci nastěhovali do jejich RD! (Asi by problém nebyl). O to tady jde - Na straně jedné se dotuje miliardami Kč jízdné - na straně druhé ... :-)

4 0
možnosti
Foto

To, že se stát nestará dobře o svůj majetek, ještě neznamená, že ho tito podivíni zaberou a budou využívat podle svého;-)

9 0
možnosti

Jakub Ort, aktivista hnuti Klinika: "Aktivizmus je vycerpavajici...." Nebylo by tedy mene vycerpavaici chodit treba do prace ?

14 0
možnosti
Foto

Docela mě zajímá čím se tito experti živí nebo kde berou peníze;-D

9 0
možnosti

Zcela sdílím Váš názor, ovšem myslím, že exekutor (potažmo policie) ještě nevytasili všechna esa z rukávu a první den to zkusili po dobrém

4 0
možnosti

Fascinován policejní "mlátičkou":(

0 14
možnosti
Foto

Dlouhodobě vědomě porušují zákon. Odmítají dobrovolně opustit prostor. Jak byste jednal vy, kdyby vám podobná partička obsadila dům/chatu...?;-)

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS