Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No co co, Jerry Lee Lewis si vzal třináctiletou sestřenici. A?

https://allthatsinteresting.com/myra-gale-brown-jerry-lee-lewis

Jak koukám na pana autora, tak ten má asi nějaký problém.

1 0
možnosti

Záleží na to zda muž je muslim. Pokud je muslim, je to v pořádku, pokud není, je to trestný čin. V SRN soud rozhodl, že sňatky nezletilých muslimů jsou OK, takže je pouze otázka času, kdy to bude OK i u nás.

0 0
možnosti
Foto

J11a10n 63Š47i69k

26. 3. 2019 7:59

Kdo určuje co je v normě a co hranou? Nějaký úřad? Obecné mínění? Dav? Kolokvium diskutujících? Vy? Soudíte lidi o kterých neví nikdo nic. Může to být kvůli sledovanosti a může to být také míněno upřímně. Nevidím nic co by nám vlastně mělo vadit. Jedině láska mezi dvěma lidmi, po které nikomu nic není, pokud není porušován zákon.

3 0
možnosti

Domnívám se, že to určuje platný zákon.

0 0
možnosti
Foto

Kdokoliv si myslí, že vztah dítěte a dospělého muže je v pořádku, sám není v pořádku;-)

0 0
možnosti

Copak nějaký vztah (kladný) někoho k někomu může být nebo nebýt v nepořádku? Zdá se mi, že se nějak odmítáte vzdát představy, že mezilidské vztahy musí odpovídat nějakému univerzálnímu řádu či dobru, a pokud mu neodpovídají, jsou "v nepořádku".

Kdyby nic jiného, tak z lékařského hlediska v tom žádný problém není, emocionální vztah k dítěti ještě nemusí být nějaká deviace. Na uzavřené psychiatrické oddělení asi není nutné nikoho zavírat, na injekce asi kvůli toho taky docházet nemusí, ilegální to není, proti dobrým mravům taky ne... takže já nevím, o jakých zlořádech vlastně hovoříte. Možné máte nepořádek jen ve vlastní hlavě.

1 0
možnosti

Vy nevěříte na lidovou pravdu, že láska kvete v každém věku? Nemyslíte, že lidé se milují ne proto, jestli jsou nebo nejsou duševně vyspělí, ale prostě proto, že jsou jací jsou a cítí k sobě náklonnost? Kdyby si lásku zasloužili jen lidé duševně vyspělí s realistickými představami o světě, pak by leckdo neprožil lásku ani do padesátky. Mimo to, třináctiletá holka může být už docela dost oduševnělá podle mě, v tomhle věku leckteré nejsou rozeznatelné od šestnáctek... Nehodnoťte lidi podle věku, zavání to lepšočlověčstvím...

2 0
možnosti

Pokud se opravdu jen vodí za ruce, tak žádný problém neexistuje a za čtyři roky už se nikdo nebude pozastavovat nad tím, že 26letý chodí se 17letou.

Také si ale spíš myslím, že si tím dotyčný youtuber snaží zvednout sledovanost.

Podívejte se někdy, jak tohle řeší Američané. Síť Quora je plná dotazů typu "Moje 16letá dcera se mi přiznala, že chodí s 22letým - mám ho udat na policii?" A odpovědi bývají smíšené. Docela bizár pro někoho, komu od malička vtloukali do hlavy, že sex je legální od 15. Tak tady se holt pohoršujeme nad předčasně vyspělými třináctkami.

0 0
možnosti
Foto

Black bird... hra, která láme tabu. Jsou vážně i dívky, které mají větší potenciál být vnímavými a bezvadnými ženami i v tomto věku, než třicátnice a čtyřicátnice, co mají v sobě navěkyvěkův slepici, a tedy nikdy nebudou jiné... Jsou. Opravdu jsou.

Spíš tím reaguji na některé vaše úvahy než na to, jestli to je vůbec pravda a na ten případ, co tedy nijak neprožívám.

3 0
možnosti
Foto

Může být vnímavá a bezvadná, ale ve třinácti to ještě rozhodně není žena.. A pokud se do takové zamiluje dospělý chlap, tak to není v pořádku.

0 2
možnosti
Foto

Samozřejmě existuje, ale třeba se ráda zviditelní:-)

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS