Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Eulalie Čubíková by z toho

měla smrt.

1 0
možnosti
VP

Geniální nápad snad první od radnice. Sice tam nebude chodit většina,ale viděl jsem,že pár jich tam zamířilo a je to mnohem lepší než to vykonávat někde v parku.

1 1
možnosti
TT

Žádnej geniální nápad. Problém jsou houmlesáci a problémem zůstanou i s míň obechcanejma stromama. Ale se svými - pro nikoho jiného tam neumístěnými - toaletami s parčíkem před Wilsoňákem jen o trochu víc srostou. A ať se ohání západem kdo chce jak chce, takováto zařízení nejsou vnímána pozitivně nikde.

0 0
možnosti
KT

Tento typ záchodů je zcela běžný ve více evropských zemích. Jen tak namátkou - na mořském pobřeží Belgie a Holandska. Nikoho to nevzrušuje. Holky bohužel nemají kam si zajít.

Léta jsem bydlel v Opletalově ulici a mohu konstatovat pouze toto - za bolševika tam býval pořádek. Pravda, feťáci tehdá ještě nebyli, ale všelijací opilci, žebráci a bezďáci samozřejmě ano. Veřejná bezpečnost po nich šla jak slepice po flusu. Nemáš doklady, nemáš razítko v občance že pracuješ, táhne z tebe jak ze sudu? A už ho brali a šup s ním za katr. Tedy vlastně jen to, co je dodnes běžné v zemích na západ od Chebu a na americkém kontinentu.

Naše současnost si pod pojmem demokracie zjevně představuje cochcárnu a bordel všeho druhu. Snažím se spočítat, kolik pražských primátorů, starostů Prahy 1 a velitelů jak České tak i Městské policie slibovalo, jak s bordelem kolem Wilsoňáku zatočí a jak tam bude všechno v cajku. Nemohu se vůbec dopočítat. A navíc - sliby chyby, milí pražští voliči!

5 1
možnosti
VP

Večer po 21.,tam o policii nezavadíte.

1 0
možnosti
JH

J89a83k84u10b 75H93o81z12a

9. 4. 2019 8:00

Bejvalo to tam horší, mnohem horší.

0 0
možnosti
Foto

To je pravdivý důkaz touho, jak se nám v Česku "daří" nejlépe v celé naší historii. Důkaz toho, jak jsme dnešním režimem obelháváni.

2 4
možnosti

Nevím co máte proti těm záchodům, vidět tam opravdu nic není. Jedině snad jestli jste zvyklý při čurání spustit si kalhoty i s trenkama až na paty, jako v první obecné. Naposledy jsem je registroval třeba ve Vídni před stadionem Ernsta Happela, a bylo to naprosto v pohodě.:-)

1 2
možnosti
Foto

Tyhle záchody znám velice dobře z různých venkovních akcí;-) I tam jsou vždy postaveny bokem;-D Nevím zda je toto frekventované místo to pravé pro pisoáry;-D

4 0
možnosti
BK

Máte v podstatě pravdu v tom, že to místo je "zvláštní"........ - a zároveň na vašem blogu shledávám něco, co se mi příčí: píšete: "smradlavá individua". Víte, ti lidé žijí, tak jak žijí. Pokud budu žít venku, tak taky nebudu vonět. Je to všechno moc složité na to, aby to člověk dvěma slovy odsoudil.

1 8
možnosti
Foto

Neodsuzuju je, i když většina z nich nějakou větší pomoc odmítá. Narkomani si tak maximálně nechají vyměnit jehly... Ale že se tam povalují a znečišťují prostředí a že je to ostuda, to je prostě fakt.

7 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik