Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechtěl bych být státním zástupcem rozhodujícím co s kauzou Čapí hnízdo. I když mu bude jasné, že z pohledu zákona se Babišovi právníci nespletli a v podstatě není co soudit, i když je všem jasné, že košér to nebylo, tak to takhle rozhodnout bude zase označováno jako komplot mocných.

3 6
možnosti
Foto

kde berete tu jistotu???

1 0
možnosti
JP

Paní minystryně spravedlnosti Marie Benešová je osoba, která vystoupila proti justiční mafii nejen v případu Jiřího Čunka. Byla za to odsouzena k pokutě cca 300tis, dalším řízením byla pokuta vrácena.

2 0
možnosti
Foto

Připomíná mi to padesáté léta, taky se demonstrovalo a podepisovaly se dopisy, aby třídní nepřátele popravili.

6 4
možnosti
VS

Doporučuji mokrý hadr na hlavu nebo návštěvu psychiatraRv

4 4
možnosti
JS

Potom už může být pozdě...

3 2
možnosti
DR

Souhlas. To je přece dneska takový folklór a to především těch křiklounů kteří mají jinak plná ústa svobody a demokracie. Nic nového.

6 9
možnosti
JV

Však to je svoboda, až jim to zase zakáží (vy a podobní) tak už je pozdě !

7 1
možnosti
AN

Ale... To je přece proti Zemanovi a Babišovi.. Docela by jim to mohli hodit na hlavu, ať to holt vezme někdo s těch řečníků. I když ty už jsme tam viděli.

5 2
možnosti
JV

Teto země se boří dál a dál do východoevropské -

Balkanské bažiny. Veřejně protestovat je poslední možnost tomu zabránit,

Rv

10 5
možnosti
VS

Raději brzy, než bude pozdě. Kdyby se nedemonstrovalo, tak by si dělali co chtěli. Takto se musí aspoň trochu dávat pozor!

9 3
možnosti
PV

P65a30v74e23l 64V37é59b72r

7. 5. 2019 7:17

Milý pane autore, poněkud se mýlíte. Paní Benešová již ve funkci byla - a veřejně se chlubila, že v práci píše erotické romány.

3 3
možnosti
Foto

J24o98s46e78f 59B55a62s26l

7. 5. 2019 8:05

Vážený pane, Vaše paměť je vskutku bezbřehá. Píšete o jiné dámě se kterou má nynější ministryně společnou pouze část příjmení, (-ová).

9 0
možnosti
JK

Jmenování Benešové nemá s demokracií nic společného. Ministr je politická funkce a měl by jí zastávat volený politik. Demokratické strany dlouhodobě připravuji své lidi na funkce ve vládě, třeba jako stínové ministry. Volič pak má představu jak asi budou ministerstva vedena a podle toho může dávat svůj hlas. Pokud AB má ve straně jen neschopné kývače, musí šáhnout jinde a když to doporučí prezident a navíc je šance na zastavení vlastní kauzy, tak neváhal, on mu taky už dochází čas a stíhání je nadohled.

Souhlasím s protesty, a i když k odvolání Benešové nedojde, tak jakýkoliv zásah do obsazení, nebo struktury v justici nebude jednoduché provést. Díky protestům to ví Babiš, Benešová i Zeman a proto se musí protestovat dopředu, jakmile budou provedeny zásadní zásahy do justice a Čapák bude zastaven a odložen, už bude pozdě, proti čemu pak budete protestovat, nic by se už nevrátilo.

Nesmíme sednout na lep prohlášením, že reforma justice je nyní to nedůležitější a musí být ihned provedena. Jakmile by se tak nyní stalo, bude důvěra ve spravedlivou justici nadobro ztracena a to právě proto, že premiér je stíhaný a má být obžalován. Reforma přichází v úvahu jedině tehdy, pokud nebude mít nikdo z účastněných osobní zájem na konkrétním výsledku a změny budou provedeny odborně s podrobným rozborem všech dopadů na justici i společnost.

8 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik