Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak jsem předpokládal, tak se i stalo. Blog byl samozřejmě stažen;-)

0 0
možnosti
Foto

Vy děláte stále dokola jednu a tu samou chybu - v textu přímo jmenujete. Musíte psát tak, aby všem bylo jasné o kom píšete, přesto nesmíte ani písmenem přímo zmínit cíl... Tanec mezi vejci, se tomu říká...:-)

0 0
možnosti
MP

Rostoucí purismus administrace blogu mne netěší. Jenže Vy jste se jim naservíroval přímo ukázkově. Stačilo pokračovat v citaci starosty Ptáčka "„Pak až dochází k tomu, že v Kojetíně cikány naprosto nesnášíme. Samozřejmě to odnášejí i ti z nich, kteří snahu chovat se slušně vykazují, a to je zase úplně špatně."

Zdroj: https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/kojetin-hromadna-rvacka-policie-svedek-video-starosta-reakce.A190614_082037_olomouc-zpravy_stk

A chválit M. Sládka je opravdu úlet. Připomíná mi to jiného kapucína píšícího zde blog. Nejste hloupí, nevšímaví, ale k takovému dospělému pohledu na svět jste se ještě nedostali.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že se, pane Beznosko, zas tak moc divit nemůžete. Vy jste nepochválil komunálního politika, který objektivně popsal incident, ale někoho, kdo si neodpustil rasistický plivanec. Myslím, že si on i vy boj proti hlopé a zbytečné korektnosti špatně vysvětlujete.

0 2
možnosti
JH

Zvykejte si,lepší už to ve zdejší pobočce Romea.cz nebude!:-)

Nebezpečné, škodlivé jsou už dnes i pouhá statistická čísla...

Jistý ostrůvek svobody tady vidím jen v tom, že pořád ještě lze užívat ostré výrazy, pokud se ovšem týkají Zemana, Babiše:-)

6 0
možnosti
Foto

I39v14a22n 29M17a18r42e73k

16. 6. 2019 9:32

Tak tam se p. Havránku rozhodně žádné "meze nekladou" Rv

1 0
možnosti
Foto

Myslím že problém je na obou stranách. U vás v tom, že vy jste se sám jako rasista označil tím, že jste vyjádřil souhlas s citovaným projevem, který, ať se to někomu líbí nebo ne, rasistický a hlavně hloupý byl. K pochybení ovšem došlo jednoznačně i na straně paní Mikovcové, protože on ten blog nebyl rasistický. Aby jej za takový bylo možno označit, musela by ta slova být nikoliv citací ale vaším projevem. Vy jste jen projevil souhlas, což ovšem z článku nedělá článek rasistický.

2 3
možnosti
Foto

Souhlasil jsem s vyjádřením dotyčného starosty, protože ten problém popsal tvrdě (pro někoho rasisticky), ale tak, jak si to mnozí myslí, jen snad ze strachu, to málokdo řekne nahlas.

10 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

Váš článek https://jakubbeznoska.blog.idnes.cz/c/717507/kdyz-se-u-nas-chlapi-poperou.html jsme byli nuceni stáhnout z hlavní strany Blogu iDNES pouze na Váš soukromý blog, protože ačkoli možná tvrdíte, že nejste rasista, článek vám nějak záhadně přesně takový vyšel.

Více viz Kodex blogera:

http://info.blog.idnes.cz/c/30939/Kodex-blogera.html

Děkujeme za pochopení.

Za administraci

Kateřina Míkovcová

0 3
možnosti
Foto

J76a29n 44Š64i61k

16. 6. 2019 1:35

Váš článek jsem četl a osobně ho jako rasistický nevidím. Je však divné, že Vám administrátor nenapsal důvod stažení, mě se tak stalo v několika případech a vždycky mí napsali proč. Není to tedy náhodou tak, že o důvodu stažení článku pouze spekulujete? Jinak dneska o cenzuře křičí každý druhý. Je právem provozovatele serveru mít na něm články, které uzná za vhodné a jedno z jakého důvodu. Je majitelem, bloger je zde pouze hostem. Nelibílí se Vám to, máte možnost zaplatit si doménu, zřídit své webové stránky a cenzuře se vyhnete. Navíc fakticky nevím, o čem ten Váš článek vlastně je. V podstatě jste jen opsal zprávu a dál k ní malý komentář. Na mě to spíše činí dojem, že chcete být zajímavý a fakticky tu o nic nejde. O svobodě slova tady psát klidně můžete a jak vidím, článek Vám tu nikdo nestahuje.

0 0
možnosti
Foto

Ale mě důvod napsali- že je článek rasistický a tím pádem jsem porušil kodex blogera.

1 0
možnosti

Ano, Váš blog byl rasistický. Ona totiž je rasistická realita kolem nás.

Popisujete-li svět různých etnik, máte na vybranou, můžete:

- lhát

- mlčet

- vyjadřovat se rasisticky

:-/

Jiná možnost neexistuje.

2 0
možnosti
Foto

No tak to jsem zvolil tu jedinou správnou variantu;-)

2 0
možnosti
Foto

Těch odbojaru tady v diskuzi;-DTa statecnostR^

1 3
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik