Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, ale tohle je přesně učebnicový zázrak toho typu, kdy "někdo" vykonal "něco", co ti ostatní neuměli.

Jen se ke svému činu nesměl hlásit, protože by jej za to ti méně schopní nechali upálit. Autorství tehdy bylo připsáno Bohu, dnes "neznámému pachateli".

1 0
možnosti
JH

Sakra! A přitom tolik institucí, podnikatelů se na tom mohlo přiživit!:-)

4 0
možnosti
Foto

Mýlíte se v jedné věci. Památkáři nepřijdou o kšeft. Nebudou ani zkoumat, jestli se něco poškodilo při amatérském odstraňování. Prostě si ty práce sami vyfakturují. Tak se to v tomto státě běžně dělá. Na nevykonaná práci se přece dá nejvíc vydělat.:-)

2 0
možnosti
Foto

Je to mj. vynikající reklamní tah. Jen se k akci musí někdo přihlásit. Nejspíš to udělá, jakmile se potvrdí, že most přežil bez úhony..

1 0
možnosti
DR

"Zřejmě se jen někdo nemohl dívat na to, jak je obnova památky zdlouhavá."

Bohužel se v plné nahotě ukázalo jak to u nás funguje. Byrokracie, kde se člověk podívá.

2 0
možnosti
Foto

No jestli se ukáže, že most při tom odstraňování opravdu nebyl nijak poškozen (já osobně o tom pochybuji), tak to bude zajímavá pecka.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by most utrpěl více, než při zfušovaných, necitlivých opravách ( 1965-1978 a 2007-2010). Tyto opravy ač byly pod dozorem památkářů, nebyly úplně povedené.

4 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore, jak jsem to četl, nevěřil jsem svým očím! Jsou zřejmě vymyšlené postupy které fungují, veřejnost se jenom diví! Žádný zázrak, ale......už zřejmě dopředu ověřený přípravek, Němci si to vyzkoušeli! Nějaká pokuta....jsou proti nám zřejmě podstatně bohatější, nenavštívit 5 roků naši republiku...jenom gesto soudce, když jsou hranice volně průchodné. Také se asi dost bavili, jak o tom všechna média informovala! R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Stando, Němci tu válku prohráli už v roce 1945. Pokud vy komouši máte potřebu s nimi válčit i nadále, tak jim vyhlašte novou. Aspoň svým slovům dodáte váhu!

2 2
možnosti
Foto

no nic no, teď budou muset památkáři zažalovat neznámého pachatele za ušlý zisk, ale už jsem četl, že o kšeft nepřijdou protože budou po tuto dobu zkoumat jestli nedošlo k nějakému poškození. Takže jim peníze přitečou i bez práce.

4 0
možnosti
PB

P45e52t59r 71B84u85r23i70a35n

28. 7. 2019 20:45

"Nekecáme a makáme," nebyl to Babiš?

1 0
možnosti
VV

Otec Kamily Mouckove Vilem Novy by vam to vysvetlil, ze je to neco podobneho jako studeny ohen u Jana Palcha.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik