Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Ovšem tentokrát mě okamžitě napadlo, že se dámy nepojedou bavit na Mistrův koncert. Chystají se na Gottovo poslední rozloučení..." Vy jste ale hlava, že Vás to napadlo okamžitě, neuvěřitelné...;-D

2 0
možnosti
Foto

Docela lituju ty lidi na Bertramce. Ty svíčky jim tam budou strašit několik let. Ne v tom množství, ale budou. A k tomu umělé kytky......

2 4
možnosti
Foto

Na Bertramku toto nepatří ani v menším množství. Jak se nechali slyšet sousedé, pietu chápou, ale pietní místo má být jinde a ne před domem.

4 1
možnosti

Půjdu na Letnou tam to bude dobrý....... Taky odposlechnuto......

2 0
možnosti
Foto

Ani téhle šaškárny na Letné jsem se neúčastnil...;-)

1 0
možnosti

Můj text na fb:

Proslýchá se, že Karel Gott bude nabalzamovanej a vystavenej v mauzoleu. Někdo zase trousí zvěsti, že bude posmrtně povýšenej na generála, taky je ve hře svatořečení.

Armáda je v pohotovosti, proč, to fakt nevim, protože nevím koho bude bránit, nebo na koho útočit, chránit ne, to mají v popisu práce policajti.

Toitoiky budou k dispozici v místě tramvajových kolejí, proto ta změna tramvajové linky č.17, budou v rozestoupení co 5 metrů. (Hlavně pro ty co se z toho, víte co)

U zadního vchodu Národního divadla bude několik sanitek s lékaři. Tak souputníci už nejsou nejmladší, takový krevní tlak dělá divy.

Průběžně se budou mezi lidmi prodírat prodejci vody. Cena jedné petlahve o obsahu 1,5 l bez bublinek (jiná nebude s ohledem na pokračující změnu klima) je stanovena na 5 Kč a bude důsledně dohlíženo na to, aby jich někdo neskupoval víc než k osobní potřebě.

Pro děti bude v kavárně Slavia zřízen dětský koutek. Bude jim vysvětlen obraz Pijáci absintu. Bude fungovat jako šatna, takže rodiče uschovejte pečlivě lístky od šatny. Děti vám bez lístků nebudou vydány.

V místě piazzetty Národního divadla budou umístěny pulty s občerstvením a prodejem cd, fotografií mistra, triček s velkou slzou, magnetem na ledničky s vyobrazením Bertramky.. Prodej nadměrných podprsenek nebude připuštěn.

Přeji vám krásný pátek.

P.S. Další díl, fronta na vyznamenání

5 0
možnosti
Foto

Nechci tento pietní akt snižovat. Ovšem, je jasné, že to spoustu lidí vnímá jako atrakci... Už i politici zareagovali na ohromný zájem lidí a apelují na občany, aby uctili památku Karla Gotta jinou formou, než návštěvou Žofína.

2 0
možnosti

D86a62v70i25d 93H38o46r28á88k

8. 10. 2019 19:29

Jak tradičně říkával pan Kája při koncertech a vyhlašování Slavíků :

,, tohle jsem opravdu, ale opravdu nečekal..."

;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS