Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Zákaz kouření v krčmách je typický model střetu. Právo vlastního rozhodnutí - proti nařízenému blahu státu. Pak se vrší argumenty jednotlivých pohledů. Jistěže je normální nekouřit, nicméně pak řada kontraverzních kroků. Zde ti cigára prodávám, zaplať citelnou spotřební daň, ale kuř si tak nějak tajně - dokonce veřejně ! Sice vlastníš nemovitost krčmu, ale já za stát tam vlezu a budu tu určovat způsob nakládání. Logicky se ozve námitka, proč by nemohla být kuřácná i nekuřácká ? Odpověď, to by bylo příliš jednoduché, co bychom pak zase regulovali ? Je to otřepané, nicméně dobře , tak kuřáctví je vyřešeno - co dále ? Co sádlo, co cukrovinky, co s rozvodovostí, alkoholismem, co drogy aj. !? Tady je ještě práce ! :-)

6 0
možnosti
Foto

Horší, než tento konkrétní zákon je to, že čeští politici jsou schopni vymyslet další a další omezující a buzerující zákony.. A to je špatně..Ta představa jejich prakticky neomezené moci (ano, opravdu neomezené, protože volbami si moc nepomůžeme-přijdou jiní a zakáží nám něco jiného) mi nahání hrůzu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik