Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Já jim to lidsky samozřejmě přeji. Ale dítě má biologickou matku, kterou nikdy neuvidí, pak ženu, která to dítě porodila a doma dva rodiče, muže.

Nemyslím si, že se lidstvo ubírá správnou cestou a taky nikdo jaksi nedomyslel na to, co tohle dítě. To se vyjádřit nemohlo. Znám několik lesbiček co si pořídily děti, ale ty aspoň to dítě sami porodily. Nesoudím, neodsuzuji, jen nevím jak dalece je dobré přírodu takto obcházet.

13 0
možnosti
MV

A díky komu lesby porodily? Že by díky semenu vastní výroby? To mi nějak drhne... Pokud lidé chtějí a mají děti, tak se lidstvo správnou cestou ubírá. A to, že děti dnes můžou mít i dva chlapi nebo dvě ženy je normální. Dnes už je. Pořád tomu, i přes často archaické názory, věřím.

4 6
možnosti
Foto

Každý blog by měl vyvolat trochu zamyšlení nebo diskusi. Zde se to povedlo, děkuji;-)

0 0
možnosti
MV

Pokud zvolíte téma homo rodiče, diskuze je jasná. Každej hetero je odborník na homosexualitu a dokáže poradit, co mají a nemají ti jiní dělat. Zamyšlení žádné, rád milion.

7 2
možnosti
Foto

Autore,nebojte se. Toho,že by nyní ve velkém gay páry chtěly mít dítě. Ono to tak horké nebude. Ne všichni gayové mají touhu vychovávat děti,stejně jako ne všechny ženy touží po mateřství. Tyto ženy také lidé často odsuzují. Žena má být přece matkou,bo je to tak odnepaměti.

7 0
možnosti
VK

Aj moja sesternica z matkinej.....pardon, ešte raz: dieťa 1 súrodenca 1rodiča 2 tiež povedalo, že je to kravina.

A ešte: je absolútne neplatným úkon, ktorý (hoc by bol aj inak či inde platný) sleduje cieľ obídenia zákona. Je to výsledok nezávislej súdnej moci, na ktorej nič nezmení vôľa suveréna ani žiadne voľby. Bežne sa tomu hovorí diktát.

1 0
možnosti
PB

P62e25t29r 10B61u30r75i49a63n

19. 5. 2018 11:04

Argument, že lépe toto, než děti bez rodičů naráží na tu překážku, že u nás je adopce obecně složitá a bezdětné páry čekají na adopci velmi dlouho. Nedovedu si představit, jak povolení homosexuálům mít dítě by ten stav mohlo změnit a kolik dětí by se tak dostalo z děcáků ven. Spíš bych řekl, že místo této naprosto nesmyslné kosmetické úpravy se měla zjednodušit a zprůhlednit adopce dětí obecně.

9 0
možnosti
Foto

Ona to není ale kosmetická úprava. Ono je to uznání práv, která jsou u nás některým lidem upírána.

4 2
možnosti
Foto

Ano, je to rozdíl když dítě vychovávají dva muži a když dítě vychovává žena a muž, ale není to nic až tak problematického, abychom tomu museli bránit. Spousta dětí lásku rodičů vůbec nepoznají. Dítě tohoto páru bude na tom neporovnatelně lépe.

14 2
možnosti
JZ

a v čem ten rozdíl je? jak se ta výchova liší?

0 0
možnosti
MK

Já s vámi Jakube v jádru souhlasím, ano je to fakt divné. A skutečně tam ten ženský element bude chybět. Ale na druhou stranu, touhu mít dítě nemůžeme přisuzovat jen ženám. V mnoha případech je iniciátorem pořídit si dítě muž. Tak je to asi docela těžké se s tím poprat. Už to zjištění že jsem jiný, teď to říct doma, v práci, známým atd. No, je to opravdu po dlouhé době téma k racionálnímu zamyšlení.....

0 0
možnosti
PL

P21e31t59r 31L63a83n21g30e34r

19. 5. 2018 10:31

Já jim - všem třem - fandím a držím palce, až se jim dobře žije.

10 2
možnosti
Foto

Existuji také rovnice

Rodina = dítě + matka

Rodina = dítě + otec

a je jich takových u nás spousta. Co říkáte na ně?

5 1
možnosti
Foto

To už je zřejmě na autora moc ;-D

Nejdřív se musí vyrovnat s jednou rovnicí.

3 2
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik