Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já v tom žádné kontroverzní téma nevidím.

5 2
možnosti
Foto

P56e77t49r 31T62o67m40e68š

19. 5. 2018 10:22

„Existuje dostatek důkazů o tom, že děti vychovávané rodiči stejného pohlaví si vedou stejně dobře jako děti vychovávané heterosexuálními rodiči. Více než 25 let výzkumů zdokumentovalo, že neexistuje vztah mezi sexuální orientací rodičů a zdravým emočním, psychosociálním a behaviorálním vývojem dítěte. Tato data neukázala žádné riziko pro děti v důsledku výchovy v rodině s 1 nebo více homosexuálními rodiči. Svědomití a pečující dospělí, muži i ženy, heterosexuální nebo homosexuální mohou být vynikajícími rodiči. Práva, výhody a ochrany civilního manželství mohou tyto rodiny ještě více posílit.“ Americká akademie pediatrů; PAWELSKI, James G., et al. The Effects of Marriage, Civil Union, and Domestic Partnership Laws on the Health and Well-being of Children. Pediatrics. 2006, no. 1, s. 349–364. http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/full/118/1/349

3 0
možnosti
Foto

Důležité je vychovat děti s láskou a dobře. Nehledě na pohlaví.

5 1
možnosti
MS

Rodina = 2 vychovatelé+20 opuštěných dětí ? :-P

0 0
možnosti

Lidi by se měli především řídit přírodou. A protože dva jedinci stejného pohlaví zplodit dítě nemohou, mělo by to tak zůstat. Otázkou je pak situace, kdy by pomohli dítěti, které se ocitlo v tíživé situaci.

12 3
možnosti
JZ

No však přírodou se řídí - zplodit dítě nemohou (ani se o to nepokoušejí), ale ve výchově jim příroda nebrání.

3 1
možnosti
Foto

Lepší funkční rodina,kde vychovávají dva tatove,než nějaká hetero rodina,kde jsou děti týrány. Nemám vůbec nic proti homo párům,které dobře vychovávají děti. Tyto děti mají lepší podmínky pro start do života,než děti,trmácející se s rodiči od jedné ubytovny k druhé,které si myslí,že všechno je zadara.

6 3
možnosti
KL

A v homo-rodinach k tyrani nebo zanedbavani dochazet nemuze?8-o

4 2
možnosti
JZ

A v čem konkrétně je přednost matky? V čem konkrétně je úplně jiná než otec? Matka je jen člověk, nic jiného. Nedělejte z ní poloboha.

0 5
možnosti
JN

Ono to vychází z předpokladu, že matka byla s tím dítětem těch devět měsíců mei početím a narozením.

A nějak to ignoruje skutečnost, že otec byl s tím dítětem blíže neurčenou dobu už před početím.

1 0
možnosti
JH

Jsou rodiny otec+matka+děti naprosto v pohodě, otec+matka+děti nefungující, problematické, matka+děti, otec+děti, prarodiče+děti, matka+babička+děti, pěstouni+děti, osvojené děti, tety+děti v ústavu, ulice+děti atd. Vše existuje a není to neběžné. Kdysi jsem napsal blog https://hirman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536465. Co je normální?

1 0
možnosti
PK

Jak je v článku již řečeno, zvykli jsme si již na ledacos. Pokud dáte do kontrastu, že dítě vyroste na ulici, resp, v rodině otců, asi bych se s tím smířil...

1 0
možnosti
AT

Velmi násilný kontrast. Velmi zřídka je na výběr mezi variantami dítě u gay "rodičů" a dítě na ulici. A příklad z článku je už úplně něco jiného, než zachrana nebohého dítěte.

5 1
možnosti
VF

Jsem rád, že mou matkou je žena a že jsem vyrůstal v rodině, jaká tu byla vždy a jakou i naši předkové považovali za normální. Věřím, že normální rodina přežije i tyto "sociální experimenty".

23 0
možnosti
MV

Mou matkou je žena, mým otcem muž. A hle... jsem na chlapy. Proto zase já věřím, že lidi nepovažuji, jako Vy, lásku dvou stejnopohlavnich a chut vychovávat dítě za sociální experiment...

6 3
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik