Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P14a78v35e68l 56R47e36m31e32š

15. 8. 2018 11:21

otázkou taky je, proč ten kluk zůstal sám. na koupališti je určitě hodně lidí (včetně dozoru), ale přiznám se sám nevím jak bych se zachoval

0 0
možnosti

M78i73l98a95n 87K35e57s70l

10. 8. 2018 14:01

V Praze holanští(nebo snad belgičtí)turisté napadli číšníka.Zbili jej do krve.Jsou obžalováni z pokusu o vraždu.V Dubí skupina Rómů zbila na koupališti do krve mladíka.Co myslíte,dopadnou stejně jako ti v Praze?

1 0
možnosti

Tady funguje skupinová soudržnost, která se při konfliktu vždy projeví. Je jim jedno, kdo začal a kdo je v právu. Jako když se chlapi z Horní perou s chlapy z Dolní, jenže tihle se tak chovají paušálně.

V naší čtvrti před pár týdny parta "mladíků" házela na zahradu rodinného domu kameny. Majitel je odehnal, hajzlíci utekli, leč vrátili se s bandou dospělých. Po nadávkách došlo na pěsti a majitel poté, co ve "férovém" souboji podlehl, skončil v nemocnici. V místním tisku se objevila noticka, kupodivu s adresným označením etnika pachatelů, ale tím to bohužel asi skončilo. Čekal bych zvýšený zájem městské policie o tu lokalitu, ale kdepak. Takže majitel instaloval kamerový systém a vyvěsil upozornění na plot.

Pán z Dubí je statečný muž, který se v situaci, kdy většina mlčí a "nevidí", zachoval jako chlap. R^

10 0
možnosti
Foto

Otázka zní ???? Bylo to opravdu tak ???? Ozývají svědci události, kteří celou věc popisují jinak. Ono by to nebylo kdy veřejnost projevuje svoji účast a pak se ukáže, že celé to byl jinak. Já bych raději počkal na výsledky šetření.

0 3
možnosti

Ať to začalo jakkoliv, ta "férovka" několika proti jednomu je vcelku nezpochybnitelná. Je smutné, že na koupališti byla zcela určitě naprostá převaha bojeschopných "gadžů", ale nikdo mu nepomohl. Není to ale dáno jejich zbabělostí, jako spíše obavou, že by byli obviněni z rasově motivovaného násilného činu.

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že se tento chlap nedočká žádného uznání od státu. Místo toho ho čeká několik výslechů, soud, slovní výhrůžky. A výsledek? Dostane možná nějaké bolestné, které mu stejně nikdo nezaplatí a tlupa maximálně podmínku, pokud to úplně neobrátí proti němu.

P.S. Romeo, nemohl by se tento chlap stát zástupcem pro romské záležitosti????

7 0
možnosti

Jakube, souhlas a KARMA, mám stejný názor. Já osobně s nimi nemám špatné zkušenosti, znám i několik slušných rodin. Bohužel stačí málo a je všechno jinak, jsou hrozně impulsivní a nevyzpytatelní.

15 1
možnosti
Foto

Omlouvám se za mínus, měl být samozřejmě plus;-)

2 0
možnosti

Za obdobný případ (napadení číšníka v Praze) hrozí Holandanům několikaleté vězení a v tomto případě je již (dle policie) jasné,že nešlo o rasově motivovaný případ a nakonec z toho bude přiměřená obrana....padni jako padni u nás asi neplatí.

11 0
možnosti
Foto

Jenomže u těch Nizozemců je kvalifikace toho činu pokus o vraždu, což zde asi není.

0 0
možnosti

Musím říct, že jsem v životě potkal i několik cikánů, kteří se chovali slušně.

3 0
možnosti
Foto

To asi každý, bohužel v jejich skupině žije příliš mnoho takových, jací byli účastníky té bitky. Ti spolehlivě kazí pohled společnosti na toto etnikum.

9 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik