Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak méně vzdělaní cizinci nemají pro nás přínos?Bez nich by už české stavebnictví stálo,každý kdo pracuje si zaslouží uctu a má pro Česko přínos.Pokud jde o další muslimy,znám několik provozovatelu "kebabáren" a opravdu to nevypadá,že každý kdo není doktor k nám přichází vysávat sociální dávky....

1 0
možnosti
PB

P27e95t31r 36B66u11r28i96a39n

4. 10. 2018 12:51

Názor, že dělníci odjinud nejsou pro nás přínosem mi vadí. Jednak se podílí na růstu ekonomiky, potom se z jejich práce odvádí daň a v neposlední řadě si je vyžádal náš trh.

7 0
možnosti
RB

Já bych mu hlas nedala, je to můj názor :-). Neházím muslimy je do jednoho pytle, ale Muhammad Atta taky vystudoval Technickou univerzitu v Hamburku a výsledek je 3 000 mrtvých. Pravda je ta, že umírněný je pouze ten, kdo není správný muslim a z toho pro mě plyne, že muslimy tady nechci.Naopak, ten kdo staví, rekonstruuje tak dobře ví, že dnes nejsou řemeslníci, na vše čekáte v pořadníku. Takže pro mě má v tuto chvíli šikovný Ukrajinec větší cenu než muslimský doktor.

8 0
možnosti
LB

Pokud vím, tak primátorem Mladé Boleslavi je muslim, a nevypadá to, že by s ním obyvatelé Mladé Boleslavi byli nespokojení. Ve volebním programu vyhlásil nulovou toleranci kriminalitě, na které se velkou měrou podílejí zahraniční dělníci.

Stejný problém mají všechna průmyslová města, kde je velká koncentrace mladých mužů, což sebou přináší skokový nárůst kriminality, alkoholismus, drogy, gamblerství a prostituci. Před časem tyto problémy řešil Kolín poté, co tam dorazila zahraniční automobilka.

2 1
možnosti
MK

Vzdyt je to fuk, jestli kandiduje. Stejně už jsou Teplice takové muslimské město, zastupitelstvo jim jde na ruku, soukromníci muslimům rozprodávají pozemky. A ted možná ti samí soukromníci protestují proti jeho kandidatuře?

1 0
možnosti
Foto

Teplice jsou lázeňské město a bylo období, kdy v lázní převažovali lázeňští hosté z Kuvajtu. Přivezli si sebou kulturu, která byla v příkrém rozporu s naší kulturou. Město vstoupilo ve styk s velvyslancem Kuvajtu a situace se postupně zlepšovala. V roce 2018 je počet muslimů v Teplicích minimální. Jsou to ti chudší podle oblečení. Nejvíce je zde Rusů a Číňanů. Pan doktor, který u nás bydlí už deset let a neumí pořádně česky. Slyšel jsem jej mluvit a dalo mně práci pochopit, co říká. V nemocnici u nás jsou lékaři z muslimských zemí a množí se na ně stížnosti, pro jejich arogantní chování. Já sám jsem zažil, když mně byl měřen tlak přes svetr a doktorovi muslimovi jsem nerozuměl. Takže sestra překládala. Rodina lékaře dává najevo, že naši kulturu nepřijala. Jeho dcera studentka nosí oblečení, kteří nosí muslimové, na hlavě šátek. Přitom je to věc, kterou korán nenařizuje. Je zajímavé, že naši lékaři jezdí léčit do muslimských zemí a v rámci akce „ Lékaři bez hranic „ a muslimští lékaři léčí u nás,

6 0
možnosti

Lidé se vzděláním jsou přínosem. Určitě větším přínosem, než ty spousty Slováků, Ukrajinců, Poláků, Bulharů, Mongolů...kteří zde pracují v montovnách u pásu, do doby než je pracovní agentura vyhodí. Tito lidé, často bez vzdělání, pro nás žádný přínos nemají a přesto jich sem ročně přijedou tisíce a tisíce.

Zdroj: https://jakubbeznoska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=681727

Těchto pracovníků je u nás cca 250 000 (přesný údaj naše kvalitní státní správa nemá). A teď si představte, že by ze dne na den přestali tito lidé pracovat. No Vám by to nevadilo. Namíchal byste si maltu a šel si udělat omítky v novém domě sám. Vy přece nikoho nepotřebujete, všechno umíte.

8 2
možnosti
Foto

Proč si myslíte že Ukrajinci, Poláci a ti ostatní co u nás vykonávají nekvalifikovanou práci (kterou naši nezaměstnaní nechtějí dělat) pro nás nejsou přínosem?

Kdo by tak asi tu práci dělal kdyby tady nebyli?

Krom toho je jich většina vzdělanějších než naši "nezaměstnaní" (a rozhodně vzdělanější než migranti z Afriky a Blízkého východu), jen se neofrňují nad jakoukoli prací.

A víte kolik zdravotních sester i lékařů z Ukrajiny u nás pracuje?

15 2
možnosti
Foto

P.S. Chtěl jste být za "správňáka" a ukázat to těm našim xenofobům, ale tohle z vás právě toho xenofoba dělá.

6 0
možnosti
BH

To jako nikdo nesmí mít jiný názor?

2 0
možnosti
Foto

Smí. Právě jste příležitost projevit ten svůj nevyužila.

2 0
možnosti
ES

Pro mě ano. Další kolečko salámu...Ale to nechť rozhodnou Tepličané.

9 1
možnosti
MP

Můžete mi říci, v čem vidíte další kolečko salámu!

0 2
možnosti
Foto

Pěkný článek. Souhlas.

4 0
možnosti
Foto

No, když si prosadil, aby jeho dcera narozená už v Česku mohla sedět ve škole s hadrem na hlavě, tak asi moc integrovaný nebude. Nic proti muslimům, kteří si to svoje vyznávají doma, ale tohle už jsou ty dva prstíčky ve dveřích.

18 1
možnosti
MP

Pletete si fatálně a naprosto hloupě pojmy intergrace a asimilace.

2 9
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik