Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zvířátka patří do přírody !!!! Osvoboďme týraná zvířátka z cirkusů, ze ZOO, chudáky domácí mazlíčky, z chovů i velkochovů, sportovní holuby a koně všechny tažné, závodní, překážkové a hlavně ty s drezůrou (ta je nepřípustná stejně jako v cirkuse), otevřeme dokořán drůbežárny, kachnárny a krůťárny (tam je krutost největší), kravíny, prasečáky, ovčíny i oslárny, stranou nesmí zůstat ani obory jelenů, daňků, muflonů a jiných rohatců a parohatců, obohatíme naší přírodu i o obyvatele pštrosáren, pávy nevyjímaje.

Zaplňme konečně naši přírodu rozličnými rozkošnými zvířátky a pak...

VŠECHNY JE POSTŘÍLÍME !!!

My DOBROTRUSOVÉ děkujeme všem zákonodárcům, skutečným odborníkům, že bez dalšího přemýšlení rozhazují do světa naše paragrafy jak šťastný bájný Večerníček. Milujeme vás i přírodu a ať chcete nebo ne, budeme vás pořád BOMBARDOVAT svojí láskou.

2 1
možnosti
MH

M72a97r71t51i84n 67H79o20r58a

25. 10. 2018 23:50

Tak trošku matení pojmů:

1. Medvěd z Tater se na Valašsko těžko dostane, protože by při své migraci musel přejít hned přes několik teritorií ZDRAVÝCH medvědů. Na Valašsku medvědi jsou a veřejnost o nich neví, protože se chovají přirozeně: vyhýbají se lidem, jsou plaší a drží se na svém teritoriu. Dál směrem na západ se pak občas dostávají mladé kusy, které jsou tím směrem při svém dospívání vytlačeni.

2. Já chápu tu zkratku potřebnou nutně ke kritice onoho dvojího metru, ale tady jste co se týče médi zcela mimo. Předně - tady nikdo neřeší potrhané ovce, napadené koně a rozsápanou drůbež. Jsou to podružnosti a když na tohle dojde, CHKO je pojištěná a nevím o tom, že by někomu byly upřeny kompenzace. Tady jde ale o něco trošku jiného: jde o naprosto nestandardní chování onoho medvěda. Předně je to hotový maratonec: od hranic (pokud tedy přišel z toho slovenska) na kraj Zlína 50 km, ze zlína na Pulčiny 50km, pak průchod teritoriem starého a velkého medvěda kolem Makyty až po Vranču - 20km, Dinotice - Cáb dalších 20, Následně po hřebeni nad Vsetínem, Růžďkou, Jablůnkou a Bystřičkou až do trojůhelníku Bystřička, Jarcová, Oznice - 50km, špacírek na Trojáku, dolů do Rajnochovic a včera zpátky ke Vsetínu (Semetín) - 30km. 200-220km za něco málo víc než měsíc?! Přechod přes několik rušných silnic, dvojnásobný přechod železničního koridoru. A hlavně: pohyb po hustě obydlených pasekách a dokonce v centrech dědin! Tohle není zdravý jedinec! Tohle je evidentně zparchantělý kus, kterého kdosi choval doma a následně až mu přerostl přes hlavu (doslova), vypuštěný do "divočiny"

3. Lidé tady mají k přírodě blíž, než ti co jim "radí" z povzdálí. Proto je celkem ten humbuk uráží. Jde tu například o to, že pokud si tenhle méďa někam zaleze a pár týdnů se prospí, tak až vstane, bude o třetinu lehčí a asi tak třikrát hladovější než je teď, kdy je tady všude žrádla že by se uživilo deset podobných medvědů. Ale až z toho brlohu vyleze, bude si velice dobře pamatovat, jak snadné to teď bylo!

3 0
možnosti
Foto

Medvěd z Valašska byl spíš jen takový příklad..Na jednu stranu hysterie některách lidí kvůli chudáčkům zvířátkům v cirkuse, na druhou stranu jejich nezodpovědné chování k přírodě jako takové.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik