Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by neodmitl welcomedrink a nedelni vepro-knedlo-zelo, tak bych snad ani proti nebyl ;-D.

0 0
možnosti

Děkuji pane autore za článek i nadsázku v něm. Škoda, že tu nadsázku málokdo pochopil. Máte pravdu, my Češi jsme konzervy a xenofobové (neznám to, poznat to nechci, ale rovnou to odsoudím). Netvrdím tím, že bych chtěla mít muslima v rodině, ale o to nejde ani Vám ani tomu imaginárnímu průzkumu. Podstatné je, že muslim by do naší rodiny nechtěl. Po celém světě žijí muslimové a jiné skupiny cizinců v uzavřených komunitách. A malé dítě (předpokládám, že byl tento průzkum prováděn na základě toho, že AB odmítl pomoci se Syrskými sirotky) ještě muslimem není. Ještě jednou děkuji.

0 0
možnosti

Promiňte, ale i malé dítě muslimem je. Jak jste přišla na to, že není? Spadlo z nebe? A my Češi vůbec nejsme konzervy a xenofobové, to s ohledem na zkušenosti se střídavým pobytem v zahraničí a Česku můžu posoudit. Jsme jen rozumní a co je důležité, zatím si to můžem dovolit, dát najevo. jak to vidíme. Například ve Francii nám to neskutečně závidí. Tam už nemůžete. Průzkum jen ukazuje. že lidi mají rozum. Já ještě se zeptám - proč je podle vás podstatné, že muslim by do vaší (naší?) rodiny nechtěl? Proč je podstatné, co by chtěl muslim (a s dovolením o tom víte houby co by chtěl a nechtěl) a ne co by chtěla vaše rodina? Nad tím se zamyslete. Máte to nastavené nakřivo.

0 0
možnosti

J97o59s79e45f 31S37u36k

3. 11. 2018 15:41

abych řekl pravdu, tak mě překvapuje i těch 12 procent..Zajímaly by mě důvody, proč by je chtěli do rodiny

3 0
možnosti

J64i57r32i 36T48i45c59h29y

3. 11. 2018 14:43

V Marxove teorii komunismu byly urcite zajimave myslenky, rovnez tak v nemeckem nacionalnim socialismu bylo leccos lakaveho. Tyto teorie slouzily pak jednem z nejhorsich diktatur v historii lidstva a jsou odsouzene coby zlocinecke. Podobne je to s islamem, slouzi nejhorsim slozkam muslimu jako zaklad jejich zlocinu a musi byt odsouzen coby zlocenecka nabozenska filosofie.

1 0
možnosti

Jo, kvůli masáži médií abych se ho začal snad opravdu bát....:-/

0 0
možnosti

Nedelejte si iluze, ze jinde se na cizince pres prsty nedivaji. Spis bych rekla, ze naopak.

1 0
možnosti

Češi se všeho bojí, protože málo cestují, málo se vzdělávají a hlavně potřebují své neúspěchy na někoho hodit a potřebují lidského spasitele (vůdce ) který jim vše zařídí. Žádná zodpovědnost za své jednání, v akcích kupují vše nejlevnější a pak nadávají, jak tu jde ze západu samý aušus a nulová kvalita potravin. Spíš položím otázku, když by si Němec měl vybrat souseda, mezi Čechem a Francouzem, koho by si vybral? Každý Okamurovec si myslí, že Čech je vyvolený středobod vesmíru, a přitom na západě o nás nemají dobré mínění... pokud nás vůbec registrují....

1 13
možnosti

A Vy jste pane odkud, ze tak smahem odsuzujete Cechy? Nebo jste nejaka lepsi ceska elita? Cesi jsou vzdelani vic nez dost, maji znalosti casto lepsi nez kdejaky clovek ze zapadu, umi toho i hodne udelat a vetsinou je pracovity a i kdyz treba doma na nejake cizince nadava, tak pri setkani s nim se chova slusne a je ochotny mu pomoci. To se o lidech na zapad od nas neda pokazde rict. Jsou sice na prvni pohled usmevavi a vstricni, ale do nejake pomoci se rozhodne nezenou. Mate pravdu v tom, ze o nas nemaji dobre mineni, ale to predevsim proto, ze si mysli, ze na vychod od nich ziji malem neandrtalci a tezko se pak smiruji s tim, kdyz zjisti, ze toho vime vic nez oni. Na kvalitu potravin nenadavejte nam, ale svym opevovanym zapadnim lidem, kteri prevzali nase tovarny a kvalitu vyrobku neskutecne snizili. Pokud mate takovy rozhled a jste zcestovaly, tak musite vedet, ze na zapade ve slevach se nakupuje stejne jako u nas. U nich je to casto skrblictvi, kdezto u nas nutnost, protoze ceny mame temer stejne jako oni, ale platy 3 x nizsi.

9 1
možnosti

Já bych muslima v rodině rozhodně nechtěl. Ne kvůli nějakému názoru, že muslim = terorista (i když opačné tvrzení, že terorista = muslim je poslední dobou pravdivé). Ale kvůli propastným kulturním rozdílům, minimální či žádné snaze se přizpůsobit domácí kultuře a často vyzdvihování islámu nad zákony země.

Ostatně, v rodině bych nechtěl i jedince jiných velmi rozdílných komunit nebo názorů, třeba rasistu, nacistů, kanibala, pedofila atd., takže nejsem jen vyhraněný proti muslimům.

2 0
možnosti

nevidím důvod proč bych o přijetí nějakého muslima měl byť jen uvažovat. Pokud bych se chtěl charitativně nebo jinak realizovat, je u nás dost našich spoluobčanů, dětí, starých, ne vlastní vinou invalidních atd.... na bázi křesťanské kultury, zvyklostí a vzdělání, kterým bychom měli věnovat péči, prostředky, čas atd....

1 0
možnosti

V soužití s islámem existují jen tři možnosti. Za prvé. Přijmete islám, včetně všeho, co Mohamed nařídil. Za druhé. Přijmete podřízené postavení. Tady nejde jen o to, že nevěřící platí speciální daně a vztahují se na ně různá omezení, ale především o to, že musí přistoupit na plnou bezbrannost a na to, že muslimové mohou kdykoliv v budoucnu změnit pravidla. Mohou je změnit třeba až tak, že budou manželky a dcery nevěřících odvádět do otroctví. Na to je řada historických příkladů. A islámské autority se jednoznačně shodují v tom, že pokud muslim a nemuslim uzavřou smlouvu a ta smlouva přestane být pro muslima výhodná, stává se tím neplatnou. Takže přistoupit na podřízení se je vysoce riskantní. Za třetí, boj. Žádná čtvrtá možnost neexistuje.!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik