Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Obávám se, že se nenajde nikdo, kdo by zde popsal svůj nehynoucí zážitek z návštěvy "silikonového" veřejného domu. Možná by se v zájmu popularizace této nevšední služby obětoval sám autor? :-)

0 0
možnosti
EK

A budou také biopanny z recyklovatelného materiálu?

0 0
možnosti
Foto

Tak za

a) - asi nepůjde úplně o panny, že...možná snad bude nějaký speciální , dražší typ (také druh úchylky) třeba Deflo 1. ....

b) tato služba je jednoznačně přínosem. S ohledem na jednoho zde publikujícího terapeuta, který nám nedávno objasnil že skutečná žena má velký hendikep v manželství tím, že jí věkem měknou tkáně. Stalo se to zde na určitou dobu populárním tématem. Silikon má tu pevnost tak nějak konstantní.

1 0
možnosti
Foto

Tak jasně... Klasické nafukovací panny taky tak úplně panny nejsou.. možná tak do prvního nafouknutí...;-D;-D

0 0
možnosti
TB

Pořád je to nedokonalé, za pár let půjde o regulérní pohyblivé a asi i mluvící robotky. Spíš by mě zajímalo, jak se bude v této oblasti přistupovat k případné pedofilii. Podle mě by mohla podobná zařízení uspokojit osoby, které jsou jinak pro společnost jistým způsobem nebezpečné.

0 0
možnosti
Foto

Tak to už mi přijde úchylné;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik