Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu... jakkoliv nemá smysl s některými pasážemi polemizovat, protože by to bylo nošení dříví do lesa, musím se zastavit nad drobností. Útočníci byli zadrženi, obviněni z těžkého ublížení na zdraví a hrozí jim deset let vězení. Tak asi se shodneme na tom, že to je ok, policie postupovala přesně tak jak měla. Ale kde je to Vaše přivírání očí, to fakt nevím, sorry :). Násilník patří do basy, jednoduchá rovnice.

5 0
možnosti
Foto

Však nikde netvrdím, že v tomto konkrétním případě se přivírají oči. Zde zatím vše probíhá tak jak má. Ovšem počkejme si na vyřešení celé kauzy. To přivírání očí bylo myšleno nad chováním některých jedinců obecně.

4 0
možnosti
Foto

tak v ideálním případě půjde o řadu postupů - vyšetření x obvinění x žaloba x odsouzení a každému desítku ve vězení. On si to potom každý rozmyslí, jestli napadat nebo ne. Nicméně.. já tam teda nebyl a nikoho tam neznám, v médiích jsem ale četl, že na stranu místních obyvatel se obratem postavila i místní romská komunita, protože tam dřív žádné potíže nebyly. Pro Vás možná jen detail, nicméně z hlediska globálu myslím důležitý. S podobným chováním tedy zjevně nesouhlasí i tamní romská komunita (a já osobně samozřejmě taky ne) a je to dobře.

4 0
možnosti
Foto

Jistě, však jsem v článku zmínil, že s místními Romy lidé vycházejí v pohodě a že i ti místní Romové útok odsoudili;-)

0 0
možnosti

Dokud nebudeme nazývat "věci" pravými jmény a cikán,v Ostravě gigan bude pomalu zakázané slovo,dokud černoch nebude černý,ale afroameričan...nikdy se vztahy nezlepší.

2 0
možnosti
Foto

H31a19n71a 53V69l76k86o20v61á

11. 4. 2019 20:35

:-) Bylo by velmi přínosné kdybyste tyhle jednoduché rovnice používal i v jiných případech.....

Například malý nevychovanec v Dubí topí děti, nezaujatá žena zasáhne, gang ji napadne, plavčík se jí zastane, gang fyzicky zlikviduje plavčíka...

Co, pane Bango?

6 0
možnosti
Foto

to víte, navrch má ten, kdo umí víc křičet

0 0
možnosti

Na IHned přispěchali s článkem, že se objevila záhadná svědkyně, která potvrdila verzi oněch romů. Škoda, že to byla zpráva jako o ploché zeměkouli, které neuvěřily už ani děti. Časem se z takových článků stane kolorit jako za socíku, kdy se lidi naučí číst převrácená sdělení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik