Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Obávám se, že s Vámi tentokrát souhlasit nemohu. Na protesty je naopak již pozdě a Benešová zvolena nebyla. Tu, si jmenoval osobně dvojnásobný agent STB a osoba mezinárodně vyšetřovaná. Zřejmě to bude tím, že se asi 2 roky A. Babiše zastává, případ ČH zpochybňuje. Přesto si myslím, že Demonstrace ani nejsou vůči ní. Jsou proti skutečnému Vládci ČR - Miloši Zemanovi. On si seskládal Vládu a Oligarcha mu ji udržuje v chodu. Ony shromáždění - početější jako minule vítám! Není na tom absolutně nic divného, či dokonce protizákonného. Vládne nám Zeman s Babišem a lidé se k tomu vyjadřují. To, že na to stále nejsme zvyklí, je věcí další. Zde na blozích se to šeší minusem - V praxi tím, že jdu a pokojně se, sdružen vyjadřuji. Hesla dobrá - Mé problémy zakryje = Benešová Marie ... :-)

13 2
možnosti
Foto

Proto říkám, že je důležité u voleb přemýšlet, koho si zvolíme. Protože pokud se tito dostanou k moci, je zle a žádné brečení na náměstích nám nepomůže;-)

1 1
možnosti
SN

:-).......Velmi dobře napsáno ! Dneska manifestanti nefasovali barevné deštníky, nepršelo. Kartičky vyrobené továrně měli zase pěkné, asi z minula. Kdo to asi financuje? Ozvučení drahou aparaturou, postavení podia......to není zadarmo! Komu stojí za to valit svoje prachy do takového pochybného podniku a co od toho očekává?

Odpovězte si vážení oponenti pana autora sami, místo urážek ! R^R^R^!!

6 13
možnosti
Foto

Organizátor byl jasně a zřetelně oznámen. Není tedy vůbec žádný důvod šířit konspirační teorie. Blouznění o továrně vyrobených kartičkách může vypustit pouze někdo, kdo se nikdy nesetkal se současnou výpočetní technikou. Zvuková aparatura se dá poměrně snadno pronajmout například u společnosti TS produktion a jiných a cenu bych odhadoval tak nějak kolem 10000 korun na den. Pokud by to bylo včetně kabeláže a technika, tak by sotva překročila 20 000 korun. Organizátorem byla společnost milion chvilek pro demokracii

https://www.milionchvilek.cz/, která má transparentní účet, https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=20201117 kde se můžete seznámit s vklady a výběry.

13 0
možnosti
MM

Až začne něco dělat, tak už bude pozdě. ;-(

7 0
možnosti
ZH

Namísto šaškování zde na blogu jste se měl nejprve zeptat strýčka Gůgla. A mohl jste si ušetřit hromadu hloupého psaní...

6 4
možnosti
JJ

J19i34ř67í 24J62a56n40d13a

6. 5. 2019 22:38

Ano Gůgl. Proč něco vědět, když mám strýčka Gůgla. Za některé tento strýček i myslí.

5 0
možnosti
JP

To je úplně stejná argumentace jako před pěti lety, když mnozí upozorňovali na nebezpečí ze strany Babiše. Plno řečí o tom, že se mu má nechat prokázat, co dovede. A potvrdil všechna varování, díky těm, kteří mu poskytli "klid na práci".

7 2
možnosti
Foto

Evidentně se ale osvědčil, když v každých volbách jeho strana vyhraje;-)

7 2
možnosti
PP

Asi to myslíte dobře, ale jste mimo mísu.

1 1
možnosti
JJ

J41i89ř92í 12J74a81n72d33a

6. 5. 2019 21:45

To byste po nich chtěl moc. Jim nejde o žádnou práci. Proště jim někdo vnuknul myšlenku, že problém justice je Benešová, tak demonstrují. Příště to může být třeba školství nebo zdravotnictví.

9 5
možnosti
Foto

Ano, naše školství i zdravotnictví je na takové úrovni, že demonstrovat proti němu je opravdu, ale opravdu velká hloupost! :-P;-D

0 0
možnosti
Foto

Paní Benešová měla dost času realizovat své vize české justice v posledních 25 letech. A do funkce nebyla zvolena, nýbrž jmenována.

Frustrující na jejím nástupu je skutečnost, že během posledních šesti let, tj. během Sobotkovy a Babišovy vlády se zdálo, že do politiky konečně přichází nová generace politiků - mladých, vzdělaných, s evropským rozhledem a nezatížených minulostí. Po éře Pelikána a Kněžínka je nástup M. Benešové šokující a nepochopitelný. Jedná se o regres, o neomluvitelný návrat zpět k osobám a praktikám, ke kterým se nikdo slušný a rozumný vracet nechce.

Opravdu v české justici není nikdo mladší, schopnější a méně kontroverzní ? Pak tedy Pán Bůh s námi....

Proto ty demonstrace....!

15 6
možnosti
Foto

Dovolte reagovat na zmínku o tom , zda není vhodný někdo ...."mladší , schopnější a méně kontroverzní".

Souhlas. Nepodceňujme věk a zevnějšek politiků. H. Clintonová možná prohrála volby tím , jak zavrávorala při nastupování do přistaveného auta. Představme si fiktivní ( snad) návštěvu MZ + MB v Číně. Prezidenta z letadla musí víceméně vynést a ministryně též nepůjde jako srnka.

Domnívám se , že ode mne nejde o ageismus. Člověk by měl být k sobě upřímný a vědět , kdy má odejít. U politiků to bývá problém.:-/

3 0
možnosti
Foto

"Už to tady jednou bylo, Maruško, že?"

V takovém případě není třeba čekat na to, co provede. Ostatně to hned druhý den se dala slyšet, co chce provádět.

13 2
možnosti
Foto

Byla řádně zvolena, proto je hloupé ji hned nadávat a nedat šanci;-) Vždyť většina demonstrujících ani neví kdo by ji tedy měl nahradit.

3 12
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik