Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Problém je, že se naprosto nedá orientovat v českém mediálním prostoru a není přístup k ověřeným informacím a od dob kdy Babiš vstoupil do vlády, tak je zde setrvalá informační válka a seriál různých scénářů jak jej dostat z vlády.Lze jen sledovat kdo a jak v mediálním českém prostoru s touto energii pracuje a jakou agitkou a odhadnout zájmy a instrukce daného media na pozadí a medium ... Což je pak i energie na různé aktivity včetně demonstrací. Na druhou stranu to má v lidech rozvíjet informační a časovou inteligenci a zdravý rozum ...

3 0
možnosti
DV

D36a28v36i76d 75V70l82k

20. 6. 2019 7:23

Nerozumím větě: "Kolik z nich bude opravdových demonstrantů, těžko odhadovat.." Rv

14 3
možnosti
Foto

Davide, to jsou ti , co tam budou takříkajíc zadarmo. Většina bude placena Sorosem , Bakalou , pražskou kavárnou a americkými imperialisty !;-D. To je přece jasné !!!!

13 0
možnosti
Foto

Další člověk, co píše stylem "nejsem volič Babiše, ale ...".

A víte, že se říká, že co je před "ale", neplatí?

Ale jako připomínka článků z Rudého práva z dob, kdy se hroutil komunistický režim, dobrý.:-)

11 11
možnosti
DH

Ještě, že Vás zde máme Vy naše pamětnice.

Vždyť kdo by nám tak krásně dokázal připomenout tento dnes již neexistující list, který byl v oněch dobách jistě Vaším oblíbeným plátkem, který jste jistě četla nejen u snídaně, ale i později pak zbytky článečků na útržcích, které jste předtím natrhala, či nastříhala, v jisté maličké místnůstce, jste se poté s nimi potěšila a použila je, než skončily ve vodním víru toaletní misky jako náhrada jistého tehdy nedostatkového hygienického zboží.

4 5
možnosti
BK

R^R^, velká karma a velký dík:-)

3 15
možnosti
MB

Nejde o čísla počtu účastníků. Jde o to, že masa lidí sílí a ANO říká NE. Vedle osobních problémů AB, je řada důvodů se projevit. Základem je prostý - Volební program Sekty , která sama slibovala :

"Jsme přesvědčeni, že stát má v době krize investovat a v době růstu šetřit" = Odměnou , Tedy máme 3.8 km dálnic + 51 miliard Kč dluhů k 31.05,2019 ...

"Zrušíme trestní a přestupkovou imunitu poslanců a senátorů" = Vrchní Velekněz to provedl tak precizně, že si Sám sobě si = Přepsal i Stanovy ... !

"Základní funkce státu, tedy tvorba zákonů a dohled nad jejich dodržováním, jsou zásadně narušeny. Ti, co pravidla určují, je sami porušují. O veřejných prostředcích rozhoduje zpolitizovaná a neprofesionální státní správa" = Toto je jedinný bod, který se AB podařilo splnit! Olaf, Audity, Třestní stíhání, PČR, Státní zastupitelství + Basa !

Zamilovaní patří na Petřín, rozumní lidé, tedy i pan Beznoska na Letnou ! ... [>-]

13 4
možnosti
MR

Rozumní lidé vnímají realitu jinak ne takhle povrchně a nejdou na Letnou.

- program před volbami nemůže respektovat situaci po volbách, kde je zde koalice a každý zde má svůj vlastní volební program, tedy už se dělí ne jeden, ale tři.

Drží se po krku podobně jako předchozí koaliční vlády, zajištění podpory alespoň 101 podpory ve sněmovně.Dříve zde bylo uplácení poslanců a nebo poslanecká turistika, či posty ve státních podnicích ...

Dále je zde dělba ústavní moci, senát, parlament, kraje, obce, občan.

Občan, občanské sdružení, obce, kraje, mohou spolupracovat s poslanci či senátory a místní věci řešit, předkládat zákony ... To pořád neumíme.

Dálnice blokují ve směs různí aktivisté a problémy kolem stavebních firem.Plánování dálnice není otázkou roku ale let ...

Je běžné že během roku může nastat propad ve státní kase do těchto čísel, důležité je co bude na konci roku.

Co zde bude dále ? Opět ? Půlrok se budou dohadovat strany na tom, kdo složí koalici a další půlrok řešení koaliční smlouvy a co za to bude ... Je potřeba vařit z toho co máme ... Demonstrace novou politickou stranu a sílu nevytvoří, jen místo pro další boj o vliv, posty, a prebendy, už se na to ČSSD a KSČ těší ...

6 3
možnosti
Foto

Vždy se dá pohlédnout zpět, spatřit v minulosti nějakého gaunera a spokojeně se posmívat těm, jejichž zájmy se neváží pouze k plnému talíři. Mně se jevíte Vy jako halekal, i když nejste slyšet.

8 5
možnosti
PV

Tento blog ukazuje na zhoubný vliv pojídání koblih, který způsobuje úbytek šedé kůry mozkové ;-(

Pane Beznoska, kdyby vaším stylem uvažovali komunisti, tak tady máme socialismus, jenže komunisti měli na rozdíl od Babiše charakter a protesty občanů vyslyšeli !!

10 10
možnosti
Foto

Srovnáváte nesrovnatelné;-)

8 3
možnosti
AM

A95d52a90m 15M10a55l29ý

20. 6. 2019 5:59

Vtipné.

Prý: Kolik z nich budou opravdoví demonstranti, těžko odhadovat.

Podle autora asi většina úcastniků budou Sorosem placení agenti nebo možná pomatenci, kterým Hlas Ameriky nalhal, že tam bude koncert.

10 2
možnosti
Foto

To ne, ale dost lidí se jede jen podívat do Prahy.. Prostě turisté, kteří jsou zvědaví na "největší demonstraci v dějinách";-)

6 8
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik