Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Účelem demonstrací je vyřadit pana Babiše z politiky, aby nemohl příště kandidovat. Tzv. demokraté, resp. pučisté moc dobře vědí, že by demokratické volby prohráli, proto nechtějí demokracii, ale majdan.

2 1
možnosti
Foto

Další vzpomínka na Rudé právo, nicméně: Vsadím se s vámi o co chcete, že naprostá většina lidí, kteří se těchto demonstrací zúčastňuje, chodí k volbám. Tak byste si mohl odpustit ty hloupé manipulativní řeči.

2 2
možnosti
Foto

Pane autore, můžete nám prozradit, kdy jste se narodil a co jste dělal za minulého režimu? Já se nemohu dopátrat, z čeho plynou Vaše svérázné názory.

Nabízí se řada možností: omočení se s komanči, frustrace z nějakých problémů v osobním životě, a nebo nějaká záludná choroba.

Já zastávám názor, že podobný (jako Váš) postoj k nějakým obecným událostem je přesto podvědomě motivován nějakou osobní zkušeností či neblahým zážitkem.

Kdežto normální soudný člověk vychází z ověřitelných faktů. Rv

2 2
možnosti
Foto

Dokonce i vy, kdož znáte jenom Ročenku CIA?

1 0
možnosti
Foto

Už přece posílily - průzkum STEMu - 29%... A tolik křiku a namalovaných hesel...!!

0 0
možnosti
TT

Máte pravdu, o tom kdo sestaví vládu se rozhoduje u voleb. Buď se snažíte zemi něco nabídnout. A nebo seženete skupinu slušně řečeno nespokojených, kteří mají špatné spaní z toho, že by měli projevit nějakou iniciativu, pro svou zemi udělat něco navíc a nic za to nechtít. A slíbíte jim, že si posvítí na ty lumpy, co se o sebe třeba chtějí starat sami a zatnete jim tipec.

A pak ty konce!!! Mimochodem, v únoru 1948 taky jen proběhla rekonstrukce vlády. Pozdrav z tábora křiklounů.

1 1
možnosti
MS

R^ A jestlipak si všichni ti demokraté a obránci hodnot uvědomují ten drobný detail, že Marie Benešová v roce 2017 nevyhrála žádný poslanecký post? Do roku 2017 byla poslankyní za ČSSD, ale to už neplatí a je nestraník za ANO, jenže ve volbách za ANO jako poslanec nevyhrála. Tedy je to v demokratických volbách nikým nezvolená osoba. Takže opět jasný důkaz toho, že ten, kdo nerespektuje výsledky voleb je pan Beznoska a jemu podobní.

5 1
možnosti
PV

P56a76v32e32l 95V68é28b58r

29. 6. 2019 7:46

Mnoho lidí si neuvědomuje, že vhozením lístku do urny se nedává vítězi voleb bianco šek na nekontrolovatelné dělání si co se jen zlíbí. Konání vítěze musí být v rámci platné morálky a v rámci zákonů. A pokud se ukazuje, že s největší pravděpodobností není - tak holt nezbývá, než ta ulice, aby se dotyčný provinilec dozvěděl, že jeho konání není to pravé ořechové.

5 3
možnosti
JC

To jste mu sdělili a co pak?

0 0
možnosti
AL

Zasloužená karma.

4 3
možnosti
MB

Čau Arnolde!

Správný Občan má být u Volební urny, nicméně i na následné Demonstraci. Nechme bokem jasná Ústavní práva, která mu to umožňují. Pojďme k těm, ktrerých se to týká = Vždyť je to i v jejich prospěch! Určitá forma Dialogu, zpětné vazby. Např. MZ je neodvolatelný - AB je silný a slabý zároveň. Má časově omezený Mandát + Menšinovou, vratkou Vládu. Málo kdo pak odolá pokušení - Si tam hodit ten "Bachův Absolutismus". Na Zemanovi je to dobře vidět. Andrej má potíže - Firmy mu nejedou. Ani ČR, nebo Agrofert. Zisky rapidně klesají, dotace vysychají. Chlapci se tváří suverenně - na 99.99% tvrdím, že jim po Duši dobře není ! Více demonstrací = Více veřejné kontroly ... [>-]

1 0
možnosti
ZH

Antikarma. Vítěz ve volbách nemá mandát dělat si co chce. A lidi v demokratické společnosti mají plné právo vystavit takovému vítězi i průběžný účet, nemusejí čekat do dalších voleb, až ten vítěz vše zničí, rozkrade a vyplundruje. Lepší by byl institut odvolatelnosti politiků, ale ten nemáme. Proto je nutno demonstrovat.

5 2
možnosti
Foto

Tyto demonstrace jsou k smíchu, k ničemu jinému;-D Názor tisíců křiklounů rozhodně není názor většiny obyvatel. Nechápu, na co si ti rádoby demonstranti pořád hrajou:-) Ale pokud mají potřebu svůj názor prezentovat takto, samozřejmě můžou, mají na to právo;-D

13 2
možnosti
JB

J73a46n 47B65u11r28d27a

28. 6. 2019 21:49

Držet hubu a krok po tisící prvé. Díky, dlouho to tu nebylo.

6 7
možnosti
MS

To je pravda. Nejsou křiklouni jako křiklouni. Kdyby v 89 drželi hubu, tak tu autor a jemu podobní budou čekat, až je přijde někdo zachránit.

5 9
možnosti
Foto

R^ No to ste tomu teda dal. Jak si za to může někdo sám, když je kdekomu více než jasné, že za to přece můžou VONI, ba až i TAMTI;-)

14 1
možnosti
Foto

No právě... Náš národní sport, schvalovat vše na ostatní;-D

9 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik