Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65o95s53e37f 82B79á45r80t84a

27. 7. 2019 11:58

Vzpomeňte si jak Jágr o prázdninách jezdil s Jágr týmem po republice a vždycky, když mohl, tak reprezentoval. Dobrý příklad pro naší mládež. Nejlepší brankář historie Hašek reprezentoval jenom na olympijských hrách.

0 0
možnosti
JK

No, to jste Jágrovi dost nadržoval. Jeho vztah k reprezentaci začal až kolem dovršení třicítky, tedy vztah k reprezentaci jak ho popisujete, v devadesátých letech to bylo zcela opačně, Světový pohár 1986 asi není nutný připomínat, taky se zapomnělo, že Jágr uvažoval o ukončení reprezentace už po Naganu. Nic proti, člověk se s věkem mění. U Haška jste vynechal osmdesátá léta, která prožil převážně v reprezentaci, jinak řečeno si svoje odehrál.

0 0
možnosti
Foto

I ty největší modly mohou mít své stinné stránky

1 0
možnosti
JH

Nemá, byl přeci členem vládní delegace v Číně!:-)

0 0
možnosti
MB

Zda má J. Jágr na extraligu, je především otázka pro něj samotného. Pro mne v pořádku - baví se sportem, diváci se baví pohledem na něj. Ideální stav příkladu ...

Podobně, vyjádření J. Hrdiny je v pořádku. Občan občanovi sděluje svůj názor. Jako řada dalších se podivuje - proč podporuje AB a MZ, angažuje se z zemi, která popírá Lidská práva. Prostě ta 68 na zádech mate a klame. Další, D. Hašek zase podporuje J. Hrdinu a uvažuje o kandidatuře na Hrad. Opět, info zajímavé, nicméně nic divného na tom není. Lidé prostě - vyjadřují názory své. To je celé, senzaci nevidím ...:-)

0 0
možnosti

Ta 68 na zádech JJ vůbec neklame, když si člověk o JJ něco přečte, co si prožili jeho předci, tak snadno pochopí. Jinak kádrování bylo jednou z nejodpornějších věcí za minulého režimu, že se k podobnému snižují někteří i dnes, smutné:-/

1 0
možnosti

Jestli Jaromír Jágr má ještě na Extraligu se teprve ukáže, ale bude k tomu potřebovat dobrého centra a na levé křídlo někoho, kdo to za něho odjezdí (s rychlostí už asi ve svém věku nic neudělá). To s kým se stýká (soukromě nebo pracovně) mimo ledovou plochu je čistě jeho věc, v tomto směru je vyjádření J. Hrdiny a dalších velmi ubohé.

2 0
možnosti
Foto

Nikdo na Jaromíra Jágra neplive pro jeho sportovní úspěchy, pro příklad, který ve sportu dává mladým lidem.

Nicméně - právě proto, že jde o takovou sportovní ikonu, jsou jeho činy sledovány a on není tak úplně soukromou osobou. A tak by si měl vždy řádně rozmyslet, co ve veřejném prostoru dělá a říká. Myslím, že vyjádření Jiřího Hrdiny v médiích k panu Jágrovi je velmi trefné.

1 7
možnosti
Foto

Kdo nejde s námi, jde proti nám !!! Že pane Vodvářko? Dle Vás nemá světová hokejová legenda právo na svůj názor, tedy v případě, že není totožný s tím Vaším. Opravdu jste vzorem demokracie. Voltair se z Vás musí otáčet v hrobě!

2 1
možnosti
PK

Na tu českou .....vždyR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik