Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Určitě nutný není. Ale proč by neměl proběhnout, že ano...

2 1
možnosti
Foto

připadá mi to jako reklama na sexuální odlišnost.

P.S. mezi svými přáteli a kamarády mám několik čtyřprocentních, ale ti tam nechodí.

7 1
možnosti
BG

Není to reklama na sexuální odlišnost. :-)

Nebo když píše levák levou rukou, je to reklama na levorukost? Chce tím někoho vytočit? Chce na něco upozornit?

Mám mezi svými přáteli spoustu heterosexuálů, ale ti nemají takové hloupé řeči jako Vy. A několik z nich i se svými protějšky se průvodu účastní taky. :-)

0 1
možnosti
Foto

K18a50r58e56l 38C92a98c77h

7. 8. 2019 10:34

Oni to ale berou již jako nějakou tradici, jako např. karneval v Riu, nebo technopárty na různých místech naší republiky, či v cizině. Prostě se jdou bavit. Mysleme si své a ponechme to bez nějakých pohoršujících výlevů. Stánkaři si vydělají, město po skončení akce nechá uklidit svinec, který po ulicích zanechají a bude zase klid.

3 1
možnosti
Foto

No a co? Tak se projdou po Praze a tím to zhasne.

2 1
možnosti
BG

Otázku, jestli je to nutné, si jistě pokládají i v dalších zemích, kde homosexuálům nic nehrozí. Třeba i tam najdete odpovědi. Můžete se taky ptát, jestli je nutné pořádat tříkrálový průvod. Nikdo jim přece nic nedělá, možná mají depresi z toho, že se zrovna na jejich den odstrojuje vánoční stromek. Nebo průvod masek v Karlových Varech (https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/karlovy-vary-karneval-kralove-kejkliri.A160605_191105_vary-zpravy_ane). Je to nutné?

A z druhé strany - je vůbec nutné psát blogy s takovým obsahem? Ne, nutné to není, stejně jako ty pochody. Stejně jako Vy jste chtěl napsat článek o Prague Pride (který ovšem nezahrnuje jen ten pochod), tak lidé chtěli uspořádat tento festival. Nikdo nikoho do ničeho nenutí. Ale jsem si jistý, že se zeptáte, stejně jako všichni ostatní, i za rok. A já Vám za rok napíšu to samé. :-)

3 2
možnosti

Ten titulek říká vše.

2 0
možnosti
DP

Tady přece nejde jen o ten průvod, už od včerejška jsou koncerty a další kultura.

5 1
možnosti
JZ

Já zase nechápu, proč párkrát jsou některá náměstí přehrazena ploty, obtažena různými páskami po celé délce a vevnitř běhají dokola lidé v šortkách a s nějakými identifikačními čísly. A jsou u toho reprobedny, aby každý ještě musel slyšet komentář k tomu, co už musí chtě nechtě vidět. Říká se tomu maratón, ale je to jasný exhibicionismus a směs různých propagand, od propagování sportovních aktivit přes energetické nápoje až ke zdravému životnímu stylu. A to všechno několikrát do roka! Já pak kvůli tomu nemůžu jít středem náměstí, musím to obcházet a hrozí mi, že nedojdu do práce včas. Ať si klidně běhají polonazí, copak jim to někdo zakazuje? Ale ať už to nevnucují ostatním.

5 7
možnosti
Foto

Tak Pride je koncipován jako karnevalový průvod masek a zábava, lidé se chtějí bavit a mít radost.Je na tom něco špatně...?Pokud máte pocit,že ano nikdo Vás nenutí,aby jste tam chodil....

10 7
možnosti
Foto

Pokud to bude jen karneval, kde se budou lidé bavit, tak prosím.. Pokud se to ale zvrhne (jak je zvykem) v propagandu LGBT komunity a protest proti "upírání" práv této skupině, tak je něco špatně.

15 3
možnosti
PL

Já si myslím, že Prague Pride nereprezentuje běžné homosexuály a další odchylky, není součástí politického tlaku, je to jen jakási šou pro ty, kteří potřebují jistou míru exhibice.

Ale říkám si proč ne? Nikomu tím neubližují, ani nikoho neurážejí a kdo tohle nemusí, může se pochodu snadno vyhnout a na obrázky z reportáže koukat není povinen.

7 1
možnosti
BG

Prezentují shluky hokejových fanoušků na náměstí běžné hokejové fanoušky? Když si někdo chce zahulákat u obrazovky na náměstí, proč by se takhle nemohly pobavit i jiné skupiny lidí? Právo shromažďování mají všichni bez výjimky. :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik