Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P17a37v36e54l 60H94e16k

12. 8. 2019 0:07

Asi okrsek od okrsku je to jiné. Dávám přednost ČP na rozdíl od jiných, upozornění na balík chodí den předem, ppl a spol. posílají poslední dobou zásadně ráno. když se náhodně mineme zásilku vyzvednu na poště, což u jiných není možné. A každopádně se vyplatí znát svýho pošťáka, u nás doručuje už asi 15 let stejnej člověk, domluva s ním je absolutně bezproblémová.

0 0
možnosti
Foto

Zkušenosti s poštou - Brno. Moc záleží na tom, kdo je např. právě doručovatelem. Dřív mi balík často "nezvládli" doručit a musela jsem pro něj na poštu. Co je doručuje nynější doručovatel, pokaždé mě zastihl - nemá problém se po telefonu domluvit, jestli budu doma třeba za půl hodiny, nebo za dvě hodiny... Přizpůsobí se. Takže spokojenost. Jen taková drobná perlička, jak funguje doručování ze zahraničí. Z Kanady mi letos přicházely pohlednice již 3. den po orazítkování. Z Portugalska až 11. den!

0 0
možnosti
Foto

Mám stejnou zkušenost, odmítli mi půlhodiny před zavírací dobou prodat dálniční známku. Vystála jsem frontu až ven, vyzvedla balík a chtěla koupit dálniční známku, dneska ne, přijďte zítra. Myslela jsem, že pracovnice zešílela, že bych měla stejnou frontu vystát i zítra. Není jiné řešení než privatizace. Česká pošta je komunistický pohrobek, neschopný socialistický moloch a dokud nepřejde do soukromých rukou, nic se nezmění.

1 0
možnosti
Foto

Česká pošta už asi dvacet let není schopna napsat do oznámení o doporučeném psaní, kdo je odeslal.

0 0
možnosti
Foto

Na výzvě máte PSČ podací pošty. A kvůli ochraně údajů nemůžou napsat na výzvu, že odesílatel je např. FÚ nebo soud. Vám by se to také nelíbilo.

0 0
možnosti
MK

Nevím, kdy jste tam byl, jestli v poledne, kdy se střídají na oběd nebo odpoledne, kdy lidi chodí z práce, ale myslím, že kdybyste tam byl i v 8 ráno, dostal byste vynadáno taky. Btw. kolik minut tahle služba zabere? Že se paní poštačka oháněla tím, že budete zdržovat další lidi?

0 0
možnosti
Foto

Věřím že víc než pět minut tato služba nezabere. V czechpointu jsem to měl prakticky hned.

0 0
možnosti
MB

Správa věcí veřejných je nesmírně zaostalá. Kolovat má informace a nikoliv člověk ! Váš Záznam, podobně mapy Katastru aj. = To vše je již někde uloženo. Čili digi internetovou metodou dostat k potřebě, bez front. Dnes - V podstatě Středověk ...

Česká pošta je v podobném postavení jako Zdravotnictví. Socialismus - v kapitalismu. Dost podobné, jako kdysi Státní statky - Silně dotované, navíc role kulturně - sociální - pracovní příležitosti, zejména v okrajových částech bývalé ČSSR. Pošta rovněž - Existence na vesnici. Je to moloch, který čelí nové době - Přenos dat, @.- Pokles zisků. Zajímavé, že cosi z minulosti zůstalo - Nepoměr mezd mezi Chlapci z Ústředí a tou přetíženou poctivou ženou - Pošťačkou v terénu ... Zatím s tím nikdo nedokázal podstatně pohnout. Vzhůru do fronty - Pošta slouží nám - My, sloužíme Poště ! ... :-)

1 0
možnosti

Chyba, že jste odešel. Pro Vás, ale i pro ty co přijdou po Vás. Že někdo nemá náladu, není důvod, aby neudělal, co má v náplni práce. Jsou to navíc jedinci, kteří si neuvědomují, že je klienti "živí".

Obdobnou zkušenost jsem utrpěla ve spořitelně. Ovšem pohovořila jsem o chování pracovnice s paní vedoucí. Chtěla jsem u přepážky pouze informaci.

2 0
možnosti
LH

Na tyto služby mívají pošty speciální přepážku....

0 0
možnosti
Foto

No, jak na které. V menší obci asi těžko.

1 0
možnosti
ŠM

Kdy se to stalo s tím výpisem z rejstříku,na které poště a jak se jmenovala ta pracovnice- mají jmenovky...kde jste si stěžoval? Na blogu nebo vedoucí-mu pošty?

4 0
možnosti
Foto

Nestěžuju si. Jen píšu své zkušenosti 

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik