Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vtip je v tom, že tohle všechno nezisovky znají, ale vědí, že když vyzvednou na moři Afričany a dovezou je k přístavu, po medializaci, Itálie nakonec ustoupí s tím, že pasažéry přerozdělí - sama si jich vezme asi 10 - což jí při 180 000 imigrantů z posledních let zase tolik nevadí. Koneckonců oni stejně půjdou asi dál do Británie a do Německa....Je to taková neverending nezisková story, kterou někdy sponzoruje. Kdo? To nikdo nepoví, kvítku medový.

0 0
možnosti
Foto

Lidé, kteří sehnali 10 000 euro nebo dolarů na pašerácký lístek, nejsou ani slabí, ani týraní, jsou to pouze potenciální vyžírky evropských sociálních systémů. Moc dobře nechápu, jaký jiný motiv (mimo tučného podílu z pašeráckého poplatku) může kdokoliv, včetně Lékařů bez hranic, mít k tomu, aby je aktivně lovil ze Středozemního moře a vnucoval je evropským státům s povídačkami o tom, že jim jednou zajistí důchod.

12 0
možnosti

Naprostý souhlas. Bohužel to má pokaždé stejný scénář. Malta a Itálie sice migranty odmítnou, ale vždy se namísto nich najde v EU někdo "hodný" kdo si je rozdělí. Čili celkový výsledek zůstává bohužel stejný.

14 0
možnosti
Foto

není to žádná záchranářská loď. Je to loď co loví trosečníky na kšeft.A daří se jí.Já bych tyto lodě buď zabavil, nebo poslal ke dnu. Není přece možné aby nějaká loď jen tak bez naděje na nějaký výdělek obeplouvala moře jen tak. To stojí peníze a dělá se to jen pro další zisk.

24 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik