Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Kosovský premiér Ramuš Haradinaj podal v pátek demisi. Učinil tak poté, co ho žalobce zvláštního tribunálu v Haagu předvolal jako podezřelého ze spáchání zločinů za války v Kosovu v letech 1998-1999. Informovala o tom agentura Reuters.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kosovsky-premier-ramush-haradinaj-podal-demisi-haag-soud.A190719_175120_zahranicni_kuce

Ramuš Haradinaj je bývalý velitel Kosovské osvobozenecké armády (UÇK) patří mezi bývalé důstojníky, kteří byli obviněni z válečných zločinů Mezinárodním trestním tribunálem pro zločiny v bývalé Jugoslávii. K dalším závažným obviněním došli srbští novináři, kteří tvrdili, že Haradinaj zlikvidoval několik svědků.

A tady se jedni a ti stejní stydí, ne za sebe nebo válečné zločince a vrahy, ale za prezidenta Zemana.

2 1
možnosti

Zeman ovšem neřekl, že nemá rád premiéra Haradinaje, řekl, že nemá rád Kosovo.:-P

5 0
možnosti
KP

Doporučuji všem, kteří se stydí za prezidenta aby napravili nepříznivý dojem z jeho návštěvy Srbska tím, že nabídnou své orgány panu Hashimu Tkacimu z Kosova. Poradil si s orgány srbských vojáků. Poradí si i s Vašimi.

3 0
možnosti
MV

Zajimavej je tento dědeček už jen tím, že mele. Vy M, že se opakuju, ale Miloš tento můj názor potvrzuje jak jen může. Stydím se za něj.

3 3
možnosti
AL

Tak už to někdy bývá, že se někteří raději stydí za druhého než za sebe.

2 1
možnosti
MM

Ano, náš pan prezident opět se svým stylem burana škodí tomuto státu a dělá jen ostudu!

5 2
možnosti
JS

další neskutečná ostuda..

7 1
možnosti

Trestní zákoník

§356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob, nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist. :-)

4 1
možnosti
JP

Ještě by to chtělo umět rozlišit sympatie a nenávist.

0 0
možnosti

Toto je klasický příklad "slona v porcelánu". Je to opravdový diplomat:-))

8 2
možnosti
LS

"..v minulosti souhlasil s bombardováním Srbska. "

Lžete pane Beznoska. lžete....

http://www.novarepublika.cz/2019/02/jak-ceska-vlada-jednala-o-bombardovani.html

2 3
možnosti
PB

Vy jste opravdu exemplární ostuda našeho vzdělávacího systému. Vy neumíte přečíst ani to, na co sám odkazujete?

Zde: Na tajné zasedání vlády tak přibyly dva nové body jednání. Jednání řídil předseda vlády Miloš Zeman. Postupně se svými stanovisky vystupovali snad všichni přítomní členové vlády s výjimkou Miloše Zemana, který nesdělil svoje stanovisko a na vystoupení členů vlády nijak nereagoval.

...TAKŽE VÍME, ŽE TAM NEJENOM BYL, ALE ŽE TOMU DOKONCE I PŘEDSEDAL. ALE JAK HLASOVAL? ZDE: Po půlnoci došlo konečně k hlasováním. V prvním hlasování hlasovali proti ministr školství Eduard Zeman, ministr zdravotnictví Ivan David a ministr práce a sociálních věcí a 1. místopředseda vlády Vladimír Špidla. Hlasování se zdrželi ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr, ministr zemědělství Jan Fencl a ministr životního prostředí Miloš Kužvart. Ostatní hlasovali pro návrh, tedy aby Vláda ČR vyjádřila souhlas s přelety přes území ČR.

.........Takže co myslíte, pane Smýkale, jak hlasoval Miloš Zeman? Snažte se, je to otázka za zlatého bludišťáka. A znova ona nápověda: proti Eduard Zeman, Ivan David a Vladimír Špidla. Hlasování se zdrželi Miroslav Grégr, Jan Fencl a Miloš Kužvart. Ostatní hlasovali pro návrh.

12 0
možnosti
JV

Jak mohla tato osoba dostat job prezidenta civilizované země ?

3 3
možnosti
AL

Můžou za to ty "zpropadené" demokratické a svobodné volby. :)

3 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik