Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak schopnost řídit v určitém věku je individuální, stačily by přísnější posuzování kdo může ještě řídit a kdo ne.Dost starších seniorů si nechce připustit, že už na to nemá.Temi staršími myslím 75 plus...

1 2
možnosti
Foto

Však o tom v článku také píšu..

1 0
možnosti
MK

Počet nehod zaviněných seniory je zanedbatelný. Obzvláště pak ve srovnání s počtem nehod, způsobených mladými řidiči bez zkušeností, kteří přecení své schopnosti.

V naší obci není žádná veřejná doprava a do města na nákupy a k lékaři je to 8 kilometrů. Proto mám ve svém okolí dost seniorů, kteří se bez auta neobejdou. Žádný z nich za volantem nefrajeří, nedokazuje si své ego, nejezdí pod vlivem atd. atd. Jak se chcete o tyto lidi postarat, když jim zakážete řídit?

8 0
možnosti
Foto

Jedná se o zákaz řídit na určitých komunikacích.. Tím bylo myšleno hlavně na dálnicích či rychlostních silnicích.

1 3
možnosti
Foto

No a protože mladí řidič jsou ještě nebezpečnější, současně povolíme vydání řidičáku od 30 let na zkušební dobu a normální až od 35. Seniorský věk pak nastavíme na 45 a na silnicích nastane ráj.

A pokud má někdo iniciály J.B., obě věkové hranice o 5 let zpřísníme.

9 0
možnosti
Foto

Anebo neuděláme nic a budeme přihlížet jak přibývá tragických dopravních nehod;-)

1 0
možnosti
FD

Nehod přibývá,proto zakážeme auta!Asi tak.

5 0
možnosti
Foto

Stačí zpřísnit pravidla pro získání řidičáku;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik