Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Co jsme si zvolili, to máme. Tandem Zeman-Babiš se vysmívá všem slušným lidem do obličeje, ohrožuje právní stát, demokracii a naše občanské svobody! Budeme při dalších volbách chytřejší? Nebo jsou Češi jen sebranka hlupáků?

:-)

2 1
možnosti
AL

Ale to všechno jsme mohli tušit už když jsme si ho velkou většinou volili...

1 2
možnosti
JV

Ti s rozumem ho nevolili.

3 1
možnosti
JP

Já si myslím, ty si myslíš, celkem víme jen to co nám naservírují media. To znamená, že víme jen to, co nám umožní loutkovodiči. :-)

2 2
možnosti

Rv!!Rv!!Rv!! Všichni nejsme hlupáci!

2 1
možnosti
PK

Jo, to si mohl MZ odpustit, myslím,že tot prohlášení Babiše moc nepotěší...

4 1
možnosti
MB

Při besedě 25.01.2018 - Zeman - Drahoš - Miloš sdělil = "AB se musí očistit sám, žádnou Abolici nedám = Zesměšnil bych se". Prezident tedy ke svému zesměšnění ochoten je - Logicky plyne otázka - Proč tak činí ... ?

Nechme bokem kuriozitu, že AB své omilostnění musí sám podepsat! Nemám jiné vysvětlení, že vůle demontáže ČR - Je u Miloše obrovská. Podmanění si premiéra, jako základní krok k nastolení prezidentské vůle - Řízení státu. Zřejmé další kroky k výměně ministra zahraničí, Kosovo, určení dostavby atomových elektráren a hájení zájmů Ruska + Číny. Dokonce si troufám tvrdit, že samotnému AB - Je včerejší výrok z Barrandova nesmírně nepříjemný ! Nastala nová - Zcela směšná Epocha ! ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Mění názory jako ponožky. Evidentně si nepamatuje co kdy kde řekl. S těmi svými polopravdami a změnami názorů začíná být směšný.

7 0
možnosti

Víte, ono chápání morálky se u některých lidí posupně mění (s funkcí, společenským postavením apod.). Můj otec byl např. velkým příznivcem našeho prvního prezidenta po r. 1989. V roce 1994 však začal o jeho názorech vs. činech pochybovat. Tenkrát měl cyklokrosař Šimůnek st. nehodu, kterou zavinil (usnul za volantem), jemu se nic nestalo v protějším autě ale zemřeli čtyři lidé (včetně dětí). Pozůstalým pak Šimůnek vyplatil jako odškodné 50 tisíc, načež mu prezident udělil milost. Můj otec to potom okomentoval slovy, že spravedlnost se přece nedá koupit za 50 tisíc? Šimůnkovi to ale asi moc nepomohlo, pokud vím tak propadal depresím a snad i začal chlastat (svobodu si možná za peníze koupíte a spravedlnost tím ošálíte, ale svědomí nikoliv).

1 0
možnosti
JV

To je úroveň národa! Toto jste si zvolili na Hrad jako prezidenta. Hnus .....

3 3
možnosti
Foto

Myslím, že spousta lidí, která ho volila, si už svůj omyl uvědomila... :-)

0 1
možnosti
RP

Bylo to od Zemana naprosto zbytečné prohlášení, protože si myslím, že se státní zástupce Šaroch rozhodl podle zákona. Už by měl těch sedánků u Soukupa nechat... Jsem zvědavá co na to zítra Babiš určitě z toho radost mít nebude...To bude zítra zase na ČT 24 veselo...

3 1
možnosti

Miloš Zeman svým výrokem ohrožuje právní stát, demokracii a naši svobodu! !!

2 1
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Jen kroutím hlavou nad vaším komentářem u pana Hornera. Že by rozladění, že jste nebyl první.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS