Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jenom to, že píšete že Gott není Bůh, má vypovídací hodnotu.

0 0
možnosti
Foto

L80e20o10n 89T91o97m29e97v

3. 10. 2019 19:31

Součástí humbuku na který upozorňujete se podílíte rovněž - už tady máte dva blogy

0 0
možnosti
Foto

Kdyby vedení státu pozůstalým nabídlo, ať si vyberou místo pro možnost vyjádření soustrasti pro tisíce fanoušků a že to organizačně a bezpečnostně zajistí, bral bych to jako dostatečné angažování státu a vyjádření úcty člověku, který byl nejen uznávaný, ale díky němuž i mnoho lidí vůbec vědělo, kde se naše zemička nachází a že vůbec existuje.

Ale ten stávající humbuk je pouze honba za přízní voličů a jejich hlasy a tudíž hrubý hyenismus.

2 0
možnosti
MR

Co se na to podívat z druhé strany ... Jak by se na to dívala společnost kdyby vláda, nic neudělala ... Tak by možná něco udělal senát, parlament ... Bylo by divné kdyby jeho odchod a to, že zde byl s námi tak dlouho a přítomný v mnoha krásných písních, při kterých mnoho lidí něco v životech prožilo .. , nic neudělalo. Je jasný že část populace bude "trpět", neboť jeho hudba a styl není jejich šálek kávy ... Je jasné, že jeho odchod vyvolal určitou energii a odezvu a za to se nelze zlobit. Za několik dní budete mít zase jiné téma ...

1 0
možnosti
Foto

Ode mne karma a , i když jindy s Vámi moc nesouzním

5 0
možnosti
Foto

No vida, naprostý a bezvýhradný souhlas R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Zřejmě poprvé, kdy se mnou v něčem souhlasíte...;-D

2 0
možnosti
Foto

Jak jsem si dnes přečetl za posledních 60 let měli státní pohřeb pouze prezident Svoboda a Václav Havel a teď to asi bude Gott. Podle protokolu to znamená, že jeho rakev bude položená na lafetě děla a za rakví půjde generalita. To podle bývalého šéfa hradního protokolu Forejta.

0 0
možnosti
Foto

Tak člověk nemusí být bůh na to aby mohl mít státní pohřeb.

2 0
možnosti
LH

Myslím že je vhodné spíše mlčet....

4 0
možnosti
Foto

Jasně, zde se totiž musí pouze chválit;-)

2 0
možnosti
DH

D14a76v16i72d 56H77o67r59á79k

2. 10. 2019 20:34

Předseda vlády Babiš navrhl Mistrovi státní pohřeb, který byl schválen a já bych někde chtěl založit podpisovou petici, abychom se my Slavíkovi příznivci zasloužili o to aby mu byla postavena na důstojném místě socha.

...a nejlépe stejným sochařem, kterému se tak povedla socha V. Špinarové.

1 3
možnosti
DH

D49a82v84i69d 46H35o69r70á29k

2. 10. 2019 23:37

Nevím proč mi bylo v této diskusi přiděleno tolik minusů, když to myslím tak upřímně.

No, a kdyby se eventuálně tomu sochaři ta soška nepovedla podobně jako tomu bylo u sochy Věry Špinarové, kterou též nikdo nepoznal, tak to lze vyřešit prostě vysvětlující tabulkou někde na podstavci jako je tomu u té sporné sochy maršála Koněva jak to vyřešilo zastupitelstvo a starosta Prahy 6.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik