Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nic Vám nebrání, abyste se na Slovensko odstěhoval.

1 0
možnosti
Foto

I51v24a25n 55M52a59r53e86k

21. 6. 2019 20:42

Ale tož p.Slavíčku, to není naše "karta" . Jinak, "není vše zlato, co se třpytí"

1 0
možnosti
MK

M73i93l49a24n 72K65e82s10l

21. 6. 2019 14:11

Co ještě k úplnému hodnocení slovenské prezidentky chybí.Hodnocení poroty estétů pro ženskou krásu a promenáda v plavkách.Takto člověk neví zda nekupuje zajíce v pytli.Zatím je ve funkci pár dní a to všechno je jen jakési vizuální hodnocení.Některé ovoce má krásnou slupku a vevnitř je trpké nebo kyselé.Uvidíme.Možná,že se pletu,ale obávám se,aby se z ní nevyklubala veš v kožiše V4.Urban a Babiš ledakomu .vadí.

2 0
možnosti
Foto

U některých profesí je vzhled důležitý, například u herců, pojišťovacích agentů a manekýnek. U některých je zase bezvýznamný, jako například u chirurgů, řidičů tramvají a...... No jasně, u státníků! Jeden z největších politiků 20 století Winston Churchill nebyl krasavec, ale pro svou zemi něco dokázal. Oproti tomu našemu presidentovi Antonínu Novotnému se na Západě říkalo "Krásný Tony" a dnes po něm neštěkne ani pes. Hodnotit nebo nedej bože volit presidenta kvůli tomu, že je hezký je jednak výraz (promiňte) slabomyslnosti a jednak je to cesta do pekel.

6 0
možnosti
Foto

Blog nesrovnává, kdo je lepší či schopnější prezident. V blogu se píše, že Slovenka je hezčí a sympatičtější než Zeman;-D

6 0
možnosti

Napsal jste to krátce, ale výstižně.

3 0
možnosti
Foto

Držme ji palce a na hodnocení si počkejme 100 dní.

4 0
možnosti
VV

Zvíře? Spíš Kráska a Bumbál.. :-)

2 3
možnosti
SN

:-).....NEchtěla, byste nám paní vážená Vyoralová, poslat svoji fotku, abychom se podívali, jak vypadáte?

5 0
možnosti
AK

Pokud budeme chtít, aby nás reprezentovali výhradně pohlední politici, můžeme pro prezidentské volby použít systém volby Miss - promenádu v plavkách atd.

Má to jen tu chybu, že řada výtečných politiků by se do svých funkcí nedostala.

Třeba takový Winston Churchill by neprošel ani do obecního zastupitelstva...

5 1
možnosti

Churchill není nejlepší příklad. Byl to hazardér, ve 2.ww u to vyšlo, ale v té první? Neváhal obětovat námořní loďstvo, z dnešního pohledu by se řeklo diletant.

2 1
možnosti
Foto

Je populární a oblíbená, ale víme, že u nás byla spousta populárních politiků a většinou se moc nevyznamenali - Dienstbier st. i mladší, Gross, Buzková, Dlouhý, Schwarzenberg...chce to ještě čas.

6 1
možnosti
JV

Tak, že máme na Hradě zvíře a to volila silná půlka národa . Doufám, že se aspoň stydí:-(.

3 5
možnosti
HV

No, stydí... Co ale ta půlka měla při volbách dělat, když byl na výběr mor anebo cholera?

7 4
možnosti
MB

Čaputová je pohledná žena v elegantním kostýmu. Doufám, že ji nebyl propálen oharky a nenásákl dýmem. Miloš, je tím tabalismem nějaký posedlý. Netuším, jaký význam mělo předat Dýmku - V. Klausovi k narozeninám. Asi nějaká výzva, aby si přátelsky, vzájemně pokouřili? Miloš je nesmírně mazaný! Nemám tušení, jaké byly jeho záměry s mladou Čaputovou! Raději to ani nedomýšlím ! ... :-)

1 1
možnosti
Foto

To byla dýmka míru. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik